GTX 1650 laptopta dahili ekran kartını devre dışı bırakmak mümkün mü?

Umut Erden 34

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba GTX 1650'li bir laptopa sahibim. Ancak içinde dahili olarak AMD Radeon Graphics var. Wallpaper Engine indirdim bilgisayar cok kasıyor. Görev Yöneticisi'nden baktım dahili GPU'yu kullanıyor. Ne yaptım ne ettim 1650'yi devreye sokamadım. Yardımcı olur musunuz?

Philips bir monitör kullanıyorum ek olarak.

Merhaba GTX 1650'li bir laptopa sahibim. Ancak içinde dahili olarak AMD Radeon Graphics var. Wallpaper Engine indirdim bilgisayar cok kasıyor. Görev Yöneticisi'nden baktım dahili GPU'yu kullanıyor. Ne yaptım ne ettim 1650'yi devreye sokamadım. Yardımcı olur musunuz?

MUX switch yoksa hayır. Olduğunu da sanmıyorum. Monitörü laptopa bağlarsanız bir nevi MUX switch görevi görür. Bu şekilde harici monitör NVIDIA GPU'yu kullanır.

Ho.

Hocam ben Acer Nitro 5 kullanıyorum ve BIOS ayarlarından kapatmıştım sadece ekran kartını kullanıyor. Sizde bir bakın isterseniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı