GTX 1650 laptopta EA FC 24 çok kasıyor

LOCKEDKEY

Femtopat
Daha fazla  
Sistemim, NVIDIA GeForce GTX 1650 / 11th gen Intel(R) Core(tm) i5-11400H @ 2.70 GHz - 32 GB RAM (laptop ekran 1 144, harici ekran 240).
Arkadaşlar, ben ne yaparsam yapayım tüm YouTube videoları, oyun için dışı her şeyi denedim oyun çok kasıyor. Oyunu silip tekrar yükledim format attım, Windows 10'dan 11 yaptım her şeyi yaptım yok. Sadece bu oyunda böyle. Windows 10 da da böyleydi. 11'i format attığım için ilk FIFA'yı yükledim denedim olmadı, güncellemeler vs yine YouTube videoları denedim olmadı. FPS 20-30-50'lerde geziyor. Valorant 290-280 arası. Neden böyle bilmiyorum, biri yardım edebilir mi?

Valorant ile FC24 kötü karşılaştırma olmuş.
İşlemcinden dolayı Valorant'ta o kadar FPS vardır.
Başka oyunlarda FPS değerlerini söyler misin?

Valorant ile FC24 kötü karşılaştırma olmuş.
İşlemcinden dolayı Valorant'ta o kadar FPS vardır.
Başka oyunlarda FPS değerlerini söyler misin?
BF5, CS, COD yani öyle çok farklı oyun oynayan birisi değilim, ama bunları oynadığım için söyleyebilirim, net fps söyleyemesem de aşırı akıcı 0 problemli oynuyorum

BF5, CS, CoD yani öyle çok farklı oyun oynayan birisi değilim, ama bunları oynadığım için söyleyebilirim, net FPS söyleyemesem de aşırı akıcı 0 problemli oynuyorum.

Hocam ne kadar kullandığınıza bağlı biraz da sonuçta laptop bu daha fazla ısınır.
Ya da daha az performans gösterebilir.
Kartı yüksek seviyede kullandıysanız yıpranmış olabilir.

BF5, CS, COD yani öyle çok farklı oyun oynayan birisi değilim, ama bunları oynadığım için söyleyebilirim, net fps söyleyemesem de aşırı akıcı 0 problemli oynuyorum
FC 24 açıldıktan itibaren mi donuyor yoksa sonradan mı donmaya başlıyor?

Hocam ne kadar kullandığınıza bağlı biraz da sonuçta laptop bu daha fazla ısınır.
Ya da daha az performans gösterebilir.
Kartı yüksek seviyede kullandıysanız yıpranmış olabilir.
Şöyle laptopu alalı 4 ay oldu, monster bu arada. Markası neyi değiştirir bilmiyorum da. Yani öyle haldır küldür bi oyun oynamadım zaten. Isınmıyor çok. Fan soğutucu vs var zaten.

FC 24 açıldıktan itibaren mi donuyor yoksa sonradan mı donmaya başlıyor?
Kanka bu oyuna girerken oyun ara yüzünde problem yok yani gözle gözülür bir kasma yok. Ama oyuna ne zaman giriyorum aşırı donuyor. Pingle alakalı olduğunu düşündüm ki ultimate oynarken 50-60 alıyordum. Ping sorununu çözmek için santradan girdim botlara karşı yine aynı. Ne olursa olsun aynı donuyor.

FIFA 23 de vardı ama 24 de var mı bilmiyorum. Ayarlardan telli saç diye bir seçenek var mı? Var ise o seçeneği kapatıp sonrasında oyunu kapa aç yapar mısın?

FIFA 23 de vardı ama 24 de var mı bilmiyorum. Ayarlardan telli saç diye bir seçenek var mı? Var ise o seçeneği kapatıp sonrasında oyunu kapa aç yapar mısın?
Bunu youtube'da biri de söylemişti yaptım ama olmadı. Monster müşteri hizmetlerini aradım, onlarda pc den bir şeyleri denedi yine olmadı. Fifa özelinde sorun olduğunu söylüyorlar. Optimizasyon sorunları vardır güncelleme beklemeniz lazım dedi. Yani 1 ay öncesine kadar problem yoktu (vardı da yoktu fps 105-95 arası gidip geliyordu akıcılık da yani 8/10 diyeyim) ama şimdi pertingen

FIFA 23 de tam tersini yaşıyordum. Ana menü yani lobide falan 7 8 FPS alıyordum ama oyunda akıcı şekilde oynuyordum. Telli saç ayarını kapadım. Dinamik çözünürlük ölçeği diye bir seçenek vardı. Onu da kapattım artık herhangi bir takılma veyahut bir sorun yaşamıyorum. Denemediyseniz dinamik çözünürlük ölçeği seçeneğini kapatıp deneyin.

Kanka onu da denedim, nvidia denetim masası ayarlarını da denedim şakasız denemediğim herhangi bir şey kalmadı, windows update vs vs vs yani 3 gündür her gün ortalama 6-7 saat pc ile ugrastım formatından tut en küçük ayarına kadar yok arkadaş olmuyor

denediklerimden farklı bir şey derler diye foruma yazdım işte bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…