Kusura bakmayın fanboyluk yaptıysam fakat AMD'nin ciddi anlamda katettiği yolu görmezden gelip tek bir markaya yönelmek haksızlık olur. Özellikle ROG RX 570 alanların çok sayıda Wattman yaşadığını ben de gördüm bu büyük bir talihsizlik. Ama gerçekten Radeon 2020 ile çok şey değişti. Bahsettiğim fotoğraftan seçim yapabilirsin ben ROG serisini öneririm @Weeping Angel
Öyle demeyin hocam. GTX 1660Ti TUF mesela 86 dereceleri çok rahat görüyor. Arada oynayan 30-40 MHz için değmez bence. En fazla 5FPS farkedecek çünkü. Soğutması iyi olan bir model almak şart.
Kusura bakmayın fanboyluk yaptıysam fakat AMD'nin ciddi anlamda katettiği yolu görmezden gelip tek bir markaya yönelmek haksızlık olur. Özellikle ROG RX 570 alanların çok sayıda Wattman yaşadığını ben de gördüm bu büyük bir talihsizlik. Ama gerçekten Radeon 2020 ile çok şey değişti. Bahsettiğim fotoğraftan seçim yapabilirsin ben ROG serisini öneririm @Weeping Angel
Wattman hatası dedikleri sıkıntı genellikle üreticilerin kartın değerini arttırmak için fütursuzca overclock edip sonra "OC Edition" falan gibi isimlerle satmaya çalışmasından kaynaklanıyor aslında. Genellikle RX500 serisinde daha fazla oluyor ama diğer kartlarda da oluyormuş.
Facebookta çok şahit oldum. Amd kart kullananlar grup kurmuş biri deniyor, sürücüyü eğer stabil ise tavsiye ediyor. Eğer değilse tavsiye etmiyor. Böyle gruplara girerek RX kartın keyfine ve gücüne varabilirsin.
Nvidia alırken tekrar düşünün, tekrar düşünmeniz için size bu videoyu bırakıyorum.
2018'de, insanlar RX 580 ile 1060'ı kıyaslarken şimdi RX 570 ile 1060 kıyaslanmakta. RX 580 ise 1070'e çoğu oyunda çok yakın, bazı oyunlarda kafa kafaya.
benim gibi bir ay olmadan garantilerde uğraşmasın adam tabiki şans işi ama bu kartların geneli sıkıntılı bu kanıtlandı artık nvidia geçmeyi düşünüyorum bende
Rx 570, 580, 590 bu kartlar artık seçenek bile değil benim için. Gtx 1650 S fiyatına belki 4GB 5500 XT'yi düşünebilirdim ama bu kartlarda da sıkıntı olabiliyormuş. Ben 1650 S'i seçtim daha az performans alırım belki ama kafam rahat olur en azından.
Rx 570, 580, 590 bu kartlar artık seçenek bile değil benim için. Gtx 1650 S fiyatına belki 4GB 5500 XT'yi düşünebilirdim ama bu kartlarda da sıkıntı olabiliyormuş. Ben 1650 S'i seçtim daha az performans alırım belki ama kafam rahat olur en azından.
Abiii manyak mısın gidip 100 TL daha ucuza 2080Ti performansı veren kartı niye almadın, git kartı iade et RX5700XT al 2080Ti performansı veriyor daha ucuza kart 80 derecede çalışıyormuş hata veriyormuş ne önemi var performanslı kart işte çabuk iade et AMD al marka takıntından vazgeç derhal (!)