GTX 1650 marka ve model önerisi

Umarım bir sıkıntı yaşamam. Ama şans işi artık. Rx 5*0 kartları alır almaz sorun yaşayan insanlar var.
Bu beni 1 sene idare etse yeterli. İlerde yükseltme şansım var.
Sinerjiden vade farkı ile n11'deki fiyata denk geliyor malesef. Diğer parçalarla birlikte n11'den almayı düşünüyorum.

Gösterdiğiniz teste 1650 ile karşılaştırılmış. Super ile değil. Ayrıca tabiki RX serisinin sorunları var. AMD fanboyluğu yapmamak lazım. 2020 Sürücüleri le düzeltebilirler ama. Hem neden öyle bir konu açsın. GTX 1650S gayet güzel bir kart. Şimdiki oyunlar ile de güzelce oynanır. Hemde yeni bir kart. RX570 alıp mı aşırı ısınma, Wattman, Mavi ekran vs. konuları açsın. Bu arada fanboyluk yapmıyorum. Sizin dedikleriniz saçma.

Dostum saçma sapan Youtuber kasalarını alıyorlar, Powerboost kasada kart 90 derece oluyorsa bu kartlık bir şey mi, yoksa kasadan ve referans modelden mi kaynaklı? Wattman dışında bir sıkıntı yaşayanı görmedim, sadece o konuda haklısın. 1060 ve 1070 bile geçtiğimiz 1 yılda ölüye düştü, siz bilirsiniz.

Dostum saçma sapan Youtuber kasalarını alıyorlar, Powerboost kasada kart 90 derece oluyorsa bu kartlık bir şey mi, yoksa kasadan ve referans modelden mi kaynaklı? Wattman dışında bir sıkıntı yaşayanı görmedim, sadece o konuda haklısın. 1060 ve 1070 bile geçtiğimiz 1 yılda ölüye düştü, siz bilirsiniz.
"1060 ve 1070 bile geçtiğimiz 1 yılda ölüye düştü" tam olarak ne demek anlamadım ama 1060 ve 1070 ile güncel oyunlar gayet rahat oynanabiliyor. En kötü high ayarlarda oynarsın yani.

Hocam oynayamazsın demiyorum. Bakın önceki yorumumda bahsettim. 2019'da(Mart-Nisan) ben bile ekran kartı alırken RX 580 ile 1060-1660 kıyaslarken şimdi RX 570, 1060 ile kafa kafaya olmuş durumda ve RX 580 ise 1070 ile bazı oyunlarda aynı gibi, diğer oyunlarda da ufak bir fark var. Bahsettiğim bu.

Nvidia alırken tekrar düşünün, tekrar düşünmeniz için size bu videoyu bırakıyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

2018'de, insanlar RX 580 ile 1060'ı kıyaslarken şimdi RX 570 ile 1060 kıyaslanmakta. RX 580 ise 1070'e çoğu oyunda çok yakın, bazı oyunlarda kafa kafaya.

NVIDIA alırken düşünün derken? En fazla FPS'yi veren en iyi kart mı oluyor? Karttaki wattman sorununu, coil whine sorununu, ısınma sorununu biliyormusunuz acaba? En çok FPS'yi veren en iyi karttır kafasından çıkın artık. Kartın sorunları insanı çileden çıkartıyor sırf en çok FPS'yi veriyor diye öneriyorsunuz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı