Laptop'un soğutması da önemli, onun soğutması daha iyidir sizinki daha kötüdür ya da sizin termal macununuz da daha kötü olabilir.
Hem en yüksek nasıl 60 görüyor onu anlamadım. Boşta mı?
Laptopun soğutması da önemli, onun soğutması daha iyidir sizinki daha kötüdür ya da sizin termal macununuz da daha kötü olabilir.
Hem en yüksek nasıl 60 görüyor onu anlamadım. Boşta mı?
Büyük ihtimal ondan zaten Google'e yazınca ısınmayla alakalı bir sürü şey çıkıyor ben de termal macun değiştim boşu boşuna masraf faydada etmedi ilgileriniz için teşekkürler.
Hocam konu eski fakat laptop ses yapmasın diye altındaki kitapları kaldırdım düz masada duruyor 9300H MX4 macun sürülü bu arada, 9300H 97 derece 43W TDP de çalışıyor 4.0GHz de 1650 ise 50W da VRAM %90 da apır bir oyunda 79 derece sence iyi mi? Macun yüzünden pc arkadan LAV üflüyor ufak tırstım yalan söylemeyeyim. Oyun: Hellblade: Sensua's Sacrifice
Hocam konu eski fakat laptop ses yapmasın diye altındaki kitapları kaldırdım düz masada duruyor 9300H MX4 macun sürülü bu arada, 9300H 97 derece 43W TDP de çalışıyor 4.0GHz de 1650 ise 50W da VRAM %90 da apır bir oyunda 79 derece sence iyi mi? Macun yüzünden PC arkadan LAV üflüyor ufak tırstım yalan söylemeyeyim. Oyun: Hellblade: Sensua's Sacrifice