GTX 1650 Mobile GDDR5 sıcaklık değerleri normal mi?

Laptop'un soğutması da önemli, onun soğutması daha iyidir sizinki daha kötüdür ya da sizin termal macununuz da daha kötü olabilir.
Hem en yüksek nasıl 60 görüyor onu anlamadım. Boşta mı?

Laptopun soğutması da önemli, onun soğutması daha iyidir sizinki daha kötüdür ya da sizin termal macununuz da daha kötü olabilir.
Hem en yüksek nasıl 60 görüyor onu anlamadım. Boşta mı?

Benim kasayla aynı kasayı kullanan 5600h lilerde ısınmıyor hocam termal macun da MX4 bence benim işlemci sıkıntılı.
Hocam bu eski kasa Pavilion ısınması normal ama ona göre sıcaklıklar iyi.
hocam ec0014nt kasası ec20 lerle aynı diye biliyorum çünkü burda ki incelemede aynısı
Benim kasayla aynı kasayı kullanan 5600h lilerde ısınmıyor hocam termal macun da MX4 bence benim işlemci sıkıntılı.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam EC0014NT kasası EC20'lerle aynı diye biliyorum çünkü burada ki incelemede aynısı

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İşlemcide eski ve kötü bir işlemci onla da alakalı olabilir.

Laptop olduğu için normal diyebiliriz.
Hocam konu eski fakat laptop ses yapmasın diye altındaki kitapları kaldırdım düz masada duruyor 9300H MX4 macun sürülü bu arada, 9300H 97 derece 43W TDP de çalışıyor 4.0GHz de 1650 ise 50W da VRAM %90 da apır bir oyunda 79 derece sence iyi mi? Macun yüzünden pc arkadan LAV üflüyor ufak tırstım yalan söylemeyeyim. Oyun: Hellblade: Sensua's Sacrifice

Hocam konu eski fakat laptop ses yapmasın diye altındaki kitapları kaldırdım düz masada duruyor 9300H MX4 macun sürülü bu arada, 9300H 97 derece 43W TDP de çalışıyor 4.0GHz de 1650 ise 50W da VRAM %90 da apır bir oyunda 79 derece sence iyi mi? Macun yüzünden PC arkadan LAV üflüyor ufak tırstım yalan söylemeyeyim. Oyun: Hellblade: Sensua's Sacrifice

Çakma MX4 olabilir veya 6 ay falan geçtiyse yeniden sürün veya düzgün sürmediniz

Technopat Haberler

Geri
Yukarı