GTX 1650 modelleri

Murat Koçak

Kilopat
Yer
Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba sistemim için GTX 1650 almak istiyorum, Amazon'dan baktığımda genel olarak fiyatlar 4500-5500 arasında değişiyor fakat hangi kart daha iyi anlayamadım, bazı kartlar var aralarında hiçbir fark yok yine de bayağı bir fiyat farkı oluyor bunun sebebini anlayamadım, benim sistemime uygun hem fiyat olarak iyi hem de bir ekran kartından beklentimi alabileceğim bir kart önerir misiniz?
Sistem;
Ekran kartı: AMD RX 550 4 GB.
İşlemci: AMD Ryzen 3 3100 @3.60 GHz Turbo @3.90 GHz.
Anakart: Gigabyte A320M-H
RAM: T-Force vulcaz Z red 8 GB RAM DDR4 3200 MHz CL 16.
SSD: Kingston 240 GB.
HDD: Seagate 1 TB.
PSU: Corsair VS450 80+

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Daha uyguna RX6600 varken 2060 alınır mı? Tartisilir.

Biraz araştırırsan 0 alan insanlar yorumlara WattMan yiyorum vesaire yazmış ki, yani sıkıntı ama WattMan ile başaçıkarım diyorsan güzel kart.

Sanırsam dediğiniz gibi ekran kartını yüksek tutmak daha mantıklı gibi, ben sistemi ilk topladığım zaman bütçem çok fazla yoktu ve acil toplamam gerekiyordu, ileride ekran kartını değiştiririm diye işlemciyi ekran kartına göre biraz daha yüksek almıştım, iyi yapmışım. RX 6600 çoğu oyun performansında istediğim sonucu veriyor gibi, darboğaz yaptığını gördüm fakat aşırı şekilde değil. Söylediğiniz gibi daha sonradan işlemcimi yükselterek durumu eşitleyebilirim. Aynı zamanda GTX 1650 ile aynı bütçede olması da bana ayrı bir rahatlık sağladı, şimdi dediğinizi anladım neden GTX 1650 alayım ki aynı parayı daha çok FPS veren bir kart varken? Yanlışım varsa düzeltebilirsiniz.
Aynen hocam. Bu arada Imzadaki sistemde 8gb RAM gözüküyor onu da 16 GB cift kanal yapmalisiniz bahsettiginiz oyunlarda performans kaybi yasamak istemiyorsaniz.

Aynen hocam. Bu arada ımzadaki sistemde 8 GB RAM gözüküyor onu da 16 GB cift kanal yapmalisiniz bahsettiginiz oyunlarda performans kaybi yasamak istemiyorsaniz.

Ekran kartı konusunu içim rahat şekilde hem bütçemi arttırmadan hem de düşük FPS olmayan bir kartla çözdük içim rahatladı, RAM vs. yine bunlara göre daha kolay işler uzun zamandır düşünüyorum çift kanal yapmayı fakat hem kendi RAM'imin stokta olmaması hem de araya bu ekran kartı derdi girmesiyle beraber salıverdim. İlginiz için çok sağ olun.

Biraz araştırırsan 0 alan insanlar yorumlara WattMan yiyorum vesaire yazmış ki, yani sıkıntı ama WattMan ile başaçıkarım diyorsan güzel kart.

Hocam 6600 öyle bir hadikapi var ama avantaj olarak daha yüksek VRAM, performans ve cok daha düsük güc gereksinimi sunuyor. Fan boy vs. degilim zaten belirttim hem AMD hem NVIDIA kullandim. Şu anda bu sisteme en F/P kart 6600 gibi duruyor.

Hocam 6600 öyle bir hadikapi var ama avantaj olarak daha yüksek VRAM, performans ve cok daha düsük güc gereksinimi sunuyor. Fan boy vs. degilim zaten belirttim hem AMD hem NVIDIA kullandim. Şu anda bu sisteme en F/P kart 6600 gibi duruyor.

F/P kart zaten sadece işte WattMan var, eğer o olmasa AMD'den kart alacaktım çok başımı ağrıttı bilgisayara geçiyorum bazen açılmıyor, bazen oyun oynuyorum oyunun ortasında WattMan yiyorum şimdi işte en son durumu ekran vermedi fanlar falan çalışıyordu garantiye verdim.

AMD kalitesiz NVIDIA gibi kaliteli değilki.

AMD fiyatı uygun olduğu için tercih edilir, uğraşılır paran varsa NVIDIA'dan kaçınma üç beş fazla ver NVIDIA al.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı