GTX 1650 monitörün ekranı kaplamaması

Salih59k

Centipat
Katılım
9 Mart 2020
Mesajlar
179
Merhaba, bilgisayarıma Point Blank'ı yükledikten sonra oyuna ilk girişimi yaptım. Doğrulama istediği için Alt Tab atmam gerekiyordu. Alt Tab atmak 1024X768'de olduğu için oyun bir hayli zor. Ondan sonra ekranda sıkıntı oldu tam olarak ne olduğunu hatırlamıyorum. Bilgisayarı yeniden başlattım. 1024X768 çözünürlüğünde başladı. Ve düzeltmek istediğimde ayarlarda monitörüm 1366X768 olmasına rağmen 1920X1080'i gördüm ve birşeylerin ters gittiğini anladım. Yardımcı olabilecek var mı?
Ekran kartım GTX 1650.
Yardımcı olucak kimse yok mu ?
 
Son düzenleme:
Masaüstüne sağ tıklayıp Nvidia Denetim Masasından çözünürlük değiştirme kısmından çözünürlüğü seçebilir, aradığınız çözünürlük yoksa da yeni çözünürlük oluşturabilirsiniz.
 
Sıkıntı olan o değil ki çözünürlüğü seçmeme rağmen ekrana oturmuyor. Ve monitörün desteklemediği değerleri görüyorum ayarlarda.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00