Çözüldü GTX 1650 MSI Afterburner'da GPU1 kullanımı ve sıcaklık özellikleri yok

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

K3R1M

Hectopat
Daha fazla  
Afterburner ile oyun oynarken sıcaklık, kullanım değerlerini falan kontrol etmek istiyorum. Ama görseldeki kısımda GPU1 kullanımı, GPU1 sıcaklık gibi özellikler yok.
Eskiden vardı , hem son sürümü denedim hem eski sürümlerden birini denedim ama yine de olmadı. Nasıl düzeltebilirim?
( Gtx 1650)

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2023-04-04 130203.png
    Ekran görüntüsü 2023-04-04 130203.png
    15,5 KB · Görüntüleme: 33
Çözüm
Sorunu çözdüm. O ayarların görünmesi için GPU'nun kullanımda olması gerekiyormuş. Arkaya oyun açtıktan sonra ayarlar şu şekil oldu.
GPU'nuzu MSI Afterburner'da göremiyorsanız, hatalı veya eski bir grafik sürücüsü kullanıyor olabilirsiniz. Aslında, donanımınızın düzgün çalışması için her zaman tüm sürücülerin güncel olduğundan emin olmalısınız.

GPU'nuzu MSI Afterburner'da göremiyorsanız, hatalı veya eski bir grafik sürücüsü kullanıyor olabilirsiniz. Aslında, donanımınızın düzgün çalışması için her zaman tüm sürücülerin güncel olduğundan emin olmalısınız.
Benzerini ben de 3050 laptop ile yaşıyorum. Sürücü ile ilgisi yok.

531.41 sürücüsü mevcut, en son sürücü.

Sorunu çözdüm. O ayarların görünmesi için GPU'nun kullanımda olması gerekiyormuş. Arkaya oyun açtıktan sonra ayarlar şu şekil oldu.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2023-04-04 133830.png
    Ekran görüntüsü 2023-04-04 133830.png
    5,5 KB · Görüntüleme: 26
Çözüm

Technopat Haberler

Geri
Yukarı