MSI GTX 1650 Gaming X Valorant sıcaklık değerleri

thxx

Hectopat
Ryzen 5 2600 işlemci MSI GTX 1650 Gaming X ekran kartım var bugün yüzeysel bir toz temizliği yaptım ve Valorant'da sıcaklık değerlerim aşağıdaki gibi bu değerler normal mi? (1920X1080 çözünürlük orta ayarlar) iyi forumlar...

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (228).png
    Ekran Görüntüsü (228).png
    736,9 KB · Görüntüleme: 92
Ryzen 5 2600 işlemci MSI GTX 1650 Gaming X ekran kartım var bugün yüzeysel bir toz temizliği yaptım ve Valorant'da sıcaklık değerlerim aşağıdaki gibi bu değerler normal mi? (1920X1080 çözünürlük orta ayarlar) iyi forumlar...
Bilemedim aynı işlemci ve aynı model ekran kartını kullanıyorum bugün 11,5 saat açık kaldı, 7-8 saat GTA 5, 2-3 saat Batman Arkham Knight oynadım sıcaklığa baktım ekran kartı 49 derece idi. Kasanızın hava akışı nasıl?

Bilemedim aynı işlemci ve aynı model ekran kartını kullanıyorum bugün 11,5 saat açık kaldı, 7-8 saat GTA 5, 2-3 saat Batman Arkham Knight oynadım sıcaklığa baktım ekran kartı 49 derece idi. Kasanızın hava akışı nasıl?
Oyun sırasında 49 derece ise servise gönderin. Eğer ortada bir sorun yoksa stok soğutma ile AAA oyunda o değer mümkün değil.

Konu sahibinin değerlerine gelince, gayet normal. 60 dereceye kadar fan açmıyor zaten kart.

Bilemedim aynı işlemci ve aynı model ekran kartını kullanıyorum bugün 11, 5 saat açık kaldı, 7-8 saat GTA 5, 2-3 saat Batman Arkham Knight oynadım sıcaklığa baktım ekran kartı 49 derece idi. Kasanızın hava akışı nasıl?

Kasamın hava akışı yok denecek kadar kötü para ayarlayabilirsem kasayı değiştireceğim.

Oyundan çıkar çıkmaz giriyorum Afterburner’a😁
Çıkar çıkmaz ya da grafik kartından güç kesilir kesilmez 10-15 derece düşer sıcaklık. Yükteyken olan değer önemli, ne kadar oyun oynadığınızla ilgisi yok aslında. Genel olarak ilk 10 dakikada göreceği sıcaklık değerini görür ondan sonra artmaya devam ediyorsa kasanın hava sirkülasyonundan şüphelenilir.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı