GTX 1650 nasıl bir kart?

İdare ediyorum bu kart ile. İşimizi görüyor. Forza Horizon 5 oyununda 2K çözünürlük, ultra ayarlarda 40+ FPS veriyor bana. LoL'de 2K 144Hz veriyor. Savaşta vs düşüyor ama öyle fazla değil.

Bende 1650 Ti var ve gayet memnunum. Güzel bir kart. Fakat tek fanlı dikkat edin.

RX 570 denge bir kart güncel olarak güzel iyi kart ama yeni çıkan oyunları Ultra ayarlarda oynatmayabiliyor her oyunu açar ve şahsen iyi bir kart hediye gönderdiyse iyi şahsen parayla alınacak bir kart değil çünkü bunun yerine GTX 1650S almak daha mantıklı geliyor ama işte dolar kuru ve ekran kartı fiyatların uçmasıyla durum pek de öyle söylenemiyor. Tek fanlı kart kasanın hava akışı iyiyse sorun yaşamazsınız ki çok ısınacağını düşünmüyorum, ama zaten kart hediye gelmiş bunu dert edeceğinizi düşünmem kullanmanıza bakın.

Phoenix modeli tek fanlı, sıcaklık değerlerine dikkat edin de ömrü kısalmasın hocam.

Arkadaşımda 2 fanlı modeli var onunki bundan çok ısınıyor ve o da alalı 1 ay olmadı mesela ASUS Phoenix model çok kullandım tek fana göre çok iyi performansı var cidden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…