GTX 1650 nereden bulunur?

Arkadaşlar merhaba, ben ekran kartı almayı düşünüyorum ve aklımda GTX 1650 Gaming var ama stok yok. Aranızdan stokta GTX 1650 Gaming veya dengi bir şey bulabilecek var mı ya da stoklar ne zaman yenilenir?

Şu an adam akıllı kart yok olanlarda 4000 lira bandına satılıyor olanlarda. 4107 TL'ye GTX 1650 hazır sistem bulunabiliyor GameGaraj sitesinde Pollux 3TN-B | Game Garaj bunun ekran kartını INNO3D 1650 yapınca tam 4107 TL oluyor yani ben olsam gidip bu sistemi alırım daha mantıklı.

En ucuz bu var. Bunu ben kullanıyorum şu anda ve 1-2 ay önce Vatan Bilgisayar'dan almıştım 2200 TL'ye ve Vatan bilgisayarda bile daha ucuzdu. Şu an acayip pahalı.

Şu da var fakat bu da tek fanlı. Tek fan artık önermiyorum kartlar gerçekten güçlü olmaya başladı almışken çift fan almanız ısı yönünden rahat ettirir.

Gidip 1650 alıp 2 3 ay sonra pişman olma, beklemeni şiddetle tavsiye ederim. Birkaç ay sonra eğer stoklar yenilenirse millet senin şu an aldığın fiyata 1660S çekecek ve sen oturup izleyeceksin.

Arkadaşlar merhaba, ben ekran kartı almayı düşünüyorum ve aklımda GTX 1650 Gaming var ama stok yok. Aranızdan stokta GTX 1650 Gaming veya dengi bir şey bulabilecek var mı ya da stoklar ne zaman yenilenir?

Benim gibide yapabilirsin RX 570 vardı Gigabyte 2200 TL'ye sattım elden nakit olarak gittim 1080 TL GET'li GTX 970 aldım macunu falan daha yeni 3 fanlı 61 derece üstüne çıkmıyor ve RX 570 gücü alıyorum hatta kimi oyunlarda önünde. RX 570 neden sattım dersen siyah ekran sorunları oluyordu oyunlarda gidip geliyordu.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı