GTX 1650 OC vs RX 6500 XT PCI-e 3.0

Ki RX 5xx serisi de wattman sorunlu diye biliyorum.
Wattman hatası sorun değildir, olası bir durumda sistemin ekran kartını sıfırlayarak vs önlem almasıdır.
Bilşyorum ancak duydupuma gre o kart sadece oyun için üretilmiş diyolar hemde oyun yaptığım için problem olur mu bilmiyorum

Bütçem 10k
Aralarında aman aman fark yok. Üstelik oyun yapacaksanız bu kartlar ne kadar iş görür bilmiyorum. Aşırı güçlü değiller bana göre.

Sistem ekran akrtı için 4,5 verebilirim Max

Tüyom sistemden bahsediyordum 4.5 ekran kartı için

İkinci el alırsan 1660/Tİ/S bak sıfır alırsan RX 6500 XT PCI-e 3 olsa bile performansta 1 tık önde.
Bu arada 10k bütçede ara sıra 1660S-2060 hazır sistemler düşebiliyor onları kovala derim.

Sistem ekran akrtı için 4,5 verebilirim Max.

Tüyom sistemden bahsediyordum 4.5 ekran kartı için.

Daha 2 gün önce 8 bin TL'ye GTX 1660 Super'li kasa satıldı sınırlı stokta az farkla kaçırmışsınız.
Ama yine de 1660 Super'li sınırlı stoktaki kasaları bulabilirsiniz 10 bin TL'ye bence biraz bekleyin.

Wattman hatası sorun değildir, olası bir durumda sistemin ekran kartını sıfırlayarak vs önlem almasıdır.

Aralarında aman aman fark yok. Üstelik oyun yapacaksanız bu kartlar ne kadar iş görür bilmiyorum. Aşırı güçlü değiller bana göre.
Zaten profesyonel şekilde oyun yapmıyorum 2d oyun yapıyorum 3 d oyunlardada ortalama kendimi geliştirmeye çalışıyorum
Daha 2 gün önce 8 bin TL'ye GTX 1660 Super'li kasa satıldı sınırlı stokta az farkla kaçırmışsınız.
Ama yine de 1660 Super'li sınırlı stoktaki kasaları bulabilirsiniz 10 bin TL'ye bence biraz bekleyin.
Evetaz önce fark ettim itopyadaki o sistemi
İnce hesap cuma akşamlarını bekliyorum genelde

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı