Oyunu açıyorum oyun açılıyor ama kısa bir süre geçtikten sonra ekran kartı kullanımı %0 a düşüyor ve görüntü donuyor ama arkadan ses gelmeye devam ediyor Alt Tab atabiliyorum sadece oyun donuyor.
Bilgisayara format attım DDU ile driveri silip tekrar yükledim BIOS güncelledim ama hala düzelmedi.
Hocam şunları bir deneyin.
1) NVIDIA denetim masasını açıp PhysX yapılandırması kısmına tıklayın oradan da otomatik seç bölümünü kendi ekran kartınız ile değiştirin.
2) Güncel VCRedist. .NET Framework DirectX vb. programları kurun.
3) Ekran kartınız güncel mi diye kontrol edin.
4) Benzer sorunu yaşayıp çözen bir arkadaşım bana Windows 10 Pro'dan Windows 10 Home sürümüne geçince düzeldiğini söylemişti işe yarar mı bilmiyorum.
Laptop mu kullanıyorsun? Eğer laptop kullanıyorsan güç seçeneklerinden maksimum performansı seçmen gerek. Eğer yine çalışmazsa YT de bu sorunun çözümü var.
Hocam şunları bir deneyin.
1) NVIDIA denetim masasını açıp PhysX yapılandırması kısmına tıklayın oradan da otomatik seç bölümünü kendi ekran kartınız ile değiştirin.
2) Güncel VCRedist. .NET Framework DirectX vb. programları kurun.
3) Ekran kartınız güncel mi diye kontrol edin.
4) Benzer sorunu yaşayıp çözen bir arkadaşım bana Windows 10 Pro'dan Windows 10 Home sürümüne geçince düzeldiğini söylemişti işe yarar mı bilmiyorum.
Laptop mu kullanıyorsun? Eğer laptop kullanıyorsan güç seçeneklerinden maksimum performansı seçmen gerek. Eğer yine çalışmazsa YT de bu sorunun çözümü var.