Çözüldü GTX 1650 oyun oynarken çalışmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

SllentStormm

Hectopat
Daha fazla  
Oyunu açıyorum oyun açılıyor ama kısa bir süre geçtikten sonra ekran kartı kullanımı %0 a düşüyor ve görüntü donuyor ama arkadan ses gelmeye devam ediyor Alt Tab atabiliyorum sadece oyun donuyor.
Bilgisayara format attım DDU ile driveri silip tekrar yükledim BIOS güncelledim ama hala düzelmedi.

Sistemim:
i3 10100F.
GTX 1650.
16 GB RAM.
512 GB SSD.

Hocam şunları bir deneyin.
1) NVIDIA denetim masasını açıp PhysX yapılandırması kısmına tıklayın oradan da otomatik seç bölümünü kendi ekran kartınız ile değiştirin.
2) Güncel VCRedist. .NET Framework DirectX vb. programları kurun.
3) Ekran kartınız güncel mi diye kontrol edin.
4) Benzer sorunu yaşayıp çözen bir arkadaşım bana Windows 10 Pro'dan Windows 10 Home sürümüne geçince düzeldiğini söylemişti işe yarar mı bilmiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Laptop mu kullanıyorsun? Eğer laptop kullanıyorsan güç seçeneklerinden maksimum performansı seçmen gerek. Eğer yine çalışmazsa YT de bu sorunun çözümü var.

Ekran kartında bir sorun olabilir. Eğer yeni aldıysanız garantiye göndermenizi öneririm.
Galiba öyle yapmam gerekecek alalı 1.5yıl oldu.
Bütün güncelleştirmeleri yapın. BIOS'u da öyle. Olmaz ise temiz format atın.
Bütün güncelleştirmeleri yaptım + temiz format da attım
Hocam şunları bir deneyin.
1) NVIDIA denetim masasını açıp PhysX yapılandırması kısmına tıklayın oradan da otomatik seç bölümünü kendi ekran kartınız ile değiştirin.
2) Güncel VCRedist. .NET Framework DirectX vb. programları kurun.
3) Ekran kartınız güncel mi diye kontrol edin.
4) Benzer sorunu yaşayıp çözen bir arkadaşım bana Windows 10 Pro'dan Windows 10 Home sürümüne geçince düzeldiğini söylemişti işe yarar mı bilmiyorum.
en son çare olarak w10 geçmeyi düşünüyorum
Laptop mu kullanıyorsun? Eğer laptop kullanıyorsan güç seçeneklerinden maksimum performansı seçmen gerek. Eğer yine çalışmazsa YT de bu sorunun çözümü var.
masaüstü kullanıyorum yt deki bu sorunun çözümünü atabilir misiniz?

Bütün güncelleştirmeleri yaptım + temiz format da attım.

En son çare olarak Windows 10 geçmeyi düşünüyorum.

Masaüstü kullanıyorum YTdeki bu sorunun çözümünü atabilir misiniz?

Hocam YT çözümüne bulaşmayın sakın garanti kapsamı dışına çıkabilir direk gönderin bilgisayarınızdan olmayın.

Bütün güncelleştirmeleri yaptım + temiz format da attım.

En son çare olarak Windows 10 geçmeyi düşünüyorum.

Masaüstü kullanıyorum YTdeki bu sorunun çözümünü atabilir misiniz?

Tabii şu tarzda bir video var. İstersen araştır.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı