GTX 1650 oyunlarda takılmalar

Asİ2004

Hectopat
1 ay önce bir sistem topladım . İlk başlarda her şey güzeldi, sistem gayet iyiydi. Birkaç crack oyun indirdim oyunlarda küçük takılmalar yaşıyorum. Disk kullanımım bir anda %100 oluyor. Eskiden ETS 2 oynarken küçük donmalar olmazdı ama artık oluyor. Sebebi nedir lütfen yardımcı olur musunuz?
Sistemim:
Anakart: H61M P20 G3.
İşlemci: i5 3470.
Ekran kartı: GTX 1650.
RAM: 4×2 Kingston 1333 MHz DDR3 RAM.
HDD: Western Digital 500GB 7200 RPM.
PSU: Gigabyte GE-C420A-C2 420 Watt.

Büyük ihtimal korsan oyundan kaynaklanıyor.

Onun dışında ya virüs arkada bir şeyler yapıyor ya da Windows ve sürücüler güncel değil.

SSD almayı düşünüyorum HDD'yi de satarım artık.sorun çözülür mü acaba çünkü işlemci ile ekran kartının testlerini izliyorum kafa kafayalar darboğaz sadece bazı oyunlarda %5 veya %10 yapıyor

Uygun yollu olsun istiyorsan SSD alıp sadece Windows kur. Haricinde de şöyle bir konu var o ekran kartından şu an verim alamazsın i7 veya i5 veya i3 son nesillerine çıkmanı tavsiye ederim.

Uygun yollu olsun istiyorsan SSD alıp sadece Windows kur. Haricinde de şöyle bir konu var o ekran kartından şu an verim alamazsın i7 veya i5 veya i3 son nesillerine çıkmanı tavsiye ederim.

Tavsiyen için teşekkür ederim hocam
Anakartıma uygun ve F/P bir işlemci onerir misiniz?
Kaspersky ile virüs taraması yapın.

Tam taramami yapayım.
Kaspersky ile virüs taraması yapın.

Taramadan sonra sistem eski haline gelmesede iyileşti sağ ol kanka artık 1 2 dk den sonra %100'den düşüyor 2 tane virüs çıktı ama sistem ginede eskisi gibi değil SSD alsam aynı sorun olur mu?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı