GTX 1650 Ryzen 5 1600 sistemde eskiye göre düşük FPS problemi

metroboom1n

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bilgisayarım GTX 1650, Ryzen 5 1600, 8 GB RAM özelliklerine sahip ve oyunda eski zamanlara göre çok düşük FPS değerleri alıyorum. Eskiden örneğin VALORANT'ta 190-200 FPS civarında alıyorsam şu anda 130-140 anca alıyorum ve kalabalık ortamlarda 80-90'a düşüyor. Önceden sorduğumda herkes RAM ile alakalı demişti. Ben bu bilgisayarı ilk aldığım zamandan beri 8 GB RAM ile kullanıyorum fakat bu son zamanlarda ekstra bir FPS düşüklüğü yaşıyorum. FPS arttırmak için önerebileceğiniz şeyler nelerdir?

Son düzenleme:
Format+8 GB RAM yükseltmesi iyi olur.

Oynadığın oyunlara göre 8 gb ram yetersiz gelebilir. Ramlerini 16 gb yapabilirsin.

6 ile 12 ay arasında bir format atmakta yarar var.

Yani tahminimce bir 7 8 ay önceden bu kadar düşük FPS almıyordum.
Valorant sürekli güncellenen bir oyun. Zamanl FPS düşmesi gözlemlemeniz çok normal. Bir problem yok gibi görünüyor. FPS artırmak istiyorsanız ilk önce bu sisteme +8 daha RAM takıp birde işlemci yükseltmesi yapın. Valorant'ta FPS'inizi en kolay işlemci yükseltimi ile artırabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…