GTX 1650 Ryzen 5 5500 sistem alınır mı?

@Piuw işlemci drop yedirmez eğer doğru kullanırsan. Gerçekçi olursak ben 1660 Super sistemi alırdım ekran kartları arasında bu kadar büyük fark çöpe atılamaz sırf Valorant'ta daha fazla FPS almak için.

@Piuw işlemci drop yedirmez eğer doğru kullanırsan. Gerçekçi olursak ben 1660 Super sistemi alırdım ekran kartları arasında bu kadar büyük fark çöpe atılamaz sırf Valorant'ta daha fazla FPS almak için.

Zaten Low ayarlarda oynayacagım drop yersem 1280 960 falan oynarım ekran kartını gelecege dönük almak daha mantıklı gibi

@Piuw çözünürlüğü o kadar düşürmenin bir etkisi olmaz, sen o rehberi okuyup anla gerisi kolay. Mantıklı tercih olur bu şekilde çünkü biliyorum canın RDR2 oynamak istese, ileride GTA VI çıksa 1660 Super sana 1650'nin yapabileceklerinden çok daha fazlasını sunar. Ryzen 5500 tek başına kimseyi kurtaramaz. 1660S sistemi al geç.

@Baka Kawaii de oldukça mantıklı bir yorumda bulundu. Canın işlemciyi çok mu değiştirmek istiyor satarsın ikinci elden bir 3300X/3600 takarsın tamam. Öyle masraf da etmezsin 3300X ile kafa kafaya gider mesela bu işlemcinin performansı böyle, kendi kaydım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

@Piuw çözünürlüğü o kadar düşürmenin bir etkisi olmaz, sen o rehberi okuyup anla gerisi kolay. Mantıklı tercih olur bu şekilde çünkü biliyorum canın RDR2 oynamak istese, ileride GTA V'ı çıksa 1660 Super sana 1650'nin yapabileceklerinden çok daha fazlasını sunar. Ryzen 5500 tek başına kimseyi kurtaramaz. 1660S sistemi al geç.

@Baka Kawaii de oldukça mantıklı bir yorumda bulundu. Canın işlemciyi çok mu değiştirmek istiyor satarsın ikinci elden bir 3300X/3600 takarsın tamam. Öyle masraf da etmezsin 3300X ile kafa kafaya gider mesela bu işlemcinin performansı böyle, kendi kaydım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Aynen çok mantıklı ileride FPS canımı çok sıkarsa satar başka bir model alırım. Teşekkürler yardımınız için son bir şey daha soracağım İtopya'da Windows kuruyorlar mı sistemlerin içine bir bilginiz var mı?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı