GTX 1650 sistem açılırken anakart logosunda kalıyor

ToprakArslan9

Hectopat
Daha fazla  
RAM
Xpg 8x2 3000 mhz
SSD veya HDD modeli
Adata swordfish 500 GB m.2 nvme ssd
Ekran kartı
Zotac gtx 1650 amp core
Anakart
Msi b450 m a pro max
İşlemci
Ryzen 5 3600
M.2 NVMe SSD kullanıyorum açılışta anakart logo ekranında kalıyor. Pro serries yazıyor kalıyor kasayı manuel olarak tuşla kapatıp açtığımda düzeliyor.

İşletim sisteminde bir şey olabilir BIOS pilini sok 5 dk bekle tak sonra başlat olmadı farklı bir depolama birimiyle dene SSD HDD fark etmez Windows olsun yeter.

İşletim sisteminde bir şey olabilir BIOS pilini sok 5 dk bekle tak sonra başlat olmadı farklı bir depolama birimiyle dene SSD HDD fark etmez Windows olsun yeter.

Hocam elimde sadece SSD var o da sisteme takılı olan SSD bir de BIOS pili nasıl sökülür MSI B450 m a Pro Max de bir de bu sorunu hep yapmıyor ara ara yapıyor.

BIOS'da SSD gözüküyor mu?

Evet.

Hocam elimde sadece SSD var o da sisteme takılı olan SSD bir de BIOS pili nasıl sökülür MSI B450 m a Pro Max de bir de bu sorunu hep yapmıyor ara ara yapıyor.

Evet.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Teşekkür ederim, hocam bu işlemden sonra yeniden Windows veya başka bir şeyler kullanmam gerekiyor mu?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı