Çözüldü GTX 1650 Sistem açılıyor ancak ekran çalışmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

JustKaya

Hectopat
Daha fazla  
Ekran kartı: GTX 1650
İşlemci: Ryzen 5 5600
Anakart: B450M
RAM: 8x2 Total 16

Merhaba işlemci taktım bilgisayara ondan sonra bilgisayarı açtım, ışıkları yandı, fanların hepsi çalıştı, ama klavyeye falan ışık gelmedi. 2 monitörüm var ikisi de görüntü vermedi. Her şeyi denedim ekran kartı çıkar tak, RAM çıkart tak ama yine olmadı. BIOS pilini söktüm bekledim açma tuşuna 15-20 kere bastım yine bir şey değişmedi. Yardımcı olursanız çok sevinirim elim kolum bağlandı hiçbir şey yapamadım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Bilgisayarı açarken anakarttaki ışıkların hepsi hatasız bir şekilde yanıyor mu?

Anakartta ışık yok . BIOSTAR B450M

Tüm kablolar düzgün bir şekilde bağlı.

Eski işlemciyi takınca yine düzelmedi en son çalışmaya başladı.Ondan sonra yeni aldığım işlemciyi taktım o çalışmadı 2-3 kere denedim sonra eskisini taktım yine çalıştı.Yani sorun yeni aldığım işlemcideymiş teşekkürler .
O halde eğer eski işlemciniz duruyorsa onu takıp BIOS güncellemesi yapmayı deneyin, ardından tekrar yeni işlemcinizi takıp tekrar kontrol edin.

O halde eğer eski işlemciniz duruyorsa onu takıp BIOS güncellemesi yapmayı deneyin, ardından tekrar yeni işlemcinizi takıp tekrar kontrol edin.
Hocam sorunun ondan kaynaklı olduğunu düşünmüyorum.Ekipmanların klavye mouse vs. onların ışıkları da yanmıyor.

Anakartta ışık yok . BIOSTAR B450M

Tüm kablolar düzgün bir şekilde bağlı.

Eski işlemciyi takınca yine düzelmedi en son çalışmaya başladı.Ondan sonra yeni aldığım işlemciyi taktım o çalışmadı 2-3 kere denedim sonra eskisini taktım yine çalıştı.Yani sorun yeni aldığım işlemcideymiş teşekkürler .

Dosya Ekleri

• IMG_4957.jpeg
    218,7 KB · Görüntüleme: 17
Son düzenleme:
Çözüm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…