Clwo Femtopat Katılım 5 Ekim 2024 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ocak 2025 #1 RAM 16 Ekran kartı GTX 1650 İşlemci i3-10105F Yükleme ekranında 15 dk bekliyorum oyun açılınca da 15 dk bekliyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 14 Ocak 2025
Judele Picopat Katılım 2 Kasım 2024 Mesajlar 680 Çözümler 7 14 Ocak 2025 #2 SSD mi kullanıyorsunuz HDD mi açılma hızının ekran kartıyla bir alakası yoktur. Artı 0 Eksi
Hxrea Centipat Katılım 13 Ocak 2025 Mesajlar 2.696 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ocak 2025 #3 HDD kullanıyorsan HDD'den kaynaklıdır diyeceğim de 15 dakika süre diyor saçma geldi. Artı 0 Eksi
Eymenz Hectopat Katılım 19 Mart 2024 Mesajlar 2.990 Makaleler 3 Çözümler 31 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri Asus Prıme B450M-K 2 Amd Ryzen 5 5600 Galax Rtx 2060 Plus Cinsiyet Erkek 14 Ocak 2025 #4 Clwo dedi: Yükleme ekranında 15 dk bekliyorum oyun açılınca da 15 dk bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Onemli olan ekran kartı değil de SSD niz oyun nereye kurulu SSD mi HDD mi bunlar daha onemli. Artı 0 Eksi
Clwo dedi: Yükleme ekranında 15 dk bekliyorum oyun açılınca da 15 dk bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Onemli olan ekran kartı değil de SSD niz oyun nereye kurulu SSD mi HDD mi bunlar daha onemli.
KS KS Clwo Femtopat Katılım 5 Ekim 2024 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ocak 2025 #5 Judele dedi: SSD mi kullanıyorsunuz HDD mi açılma hızının ekran kartıyla bir alakası yoktur. Genişletmek için tıkla... Oyun HDD kurulu ama hızlı giriyor oyuna başladığımda yükleme çok uzun sürüyor Judele dedi: SSD mi kullanıyorsunuz HDD mi açılma hızının ekran kartıyla bir alakası yoktur. Genişletmek için tıkla... Oyun HDD kurulu ama hızlı giriyor oyuna başladığımda yükleme çok uzun sürüyor Artı 0 Eksi
Judele dedi: SSD mi kullanıyorsunuz HDD mi açılma hızının ekran kartıyla bir alakası yoktur. Genişletmek için tıkla... Oyun HDD kurulu ama hızlı giriyor oyuna başladığımda yükleme çok uzun sürüyor Judele dedi: SSD mi kullanıyorsunuz HDD mi açılma hızının ekran kartıyla bir alakası yoktur. Genişletmek için tıkla... Oyun HDD kurulu ama hızlı giriyor oyuna başladığımda yükleme çok uzun sürüyor
Eymenz Hectopat Katılım 19 Mart 2024 Mesajlar 2.990 Makaleler 3 Çözümler 31 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri Asus Prıme B450M-K 2 Amd Ryzen 5 5600 Galax Rtx 2060 Plus Cinsiyet Erkek 14 Ocak 2025 #6 RAM çalısma MHz kac bir de Görev Yöneticisi'nden onlara da bakabilir misin? Clwo dedi: Oyun HDD kurulu ama hızlı giriyor oyuna başladığımda yükleme çok uzun sürüyor. Oyun HDD kurulu ama hızlı giriyor oyuna başladığımda yükleme çok uzun sürüyor. Genişletmek için tıkla... İnternetin nasıl bu da etkiler. Artı 0 Eksi
RAM çalısma MHz kac bir de Görev Yöneticisi'nden onlara da bakabilir misin? Clwo dedi: Oyun HDD kurulu ama hızlı giriyor oyuna başladığımda yükleme çok uzun sürüyor. Oyun HDD kurulu ama hızlı giriyor oyuna başladığımda yükleme çok uzun sürüyor. Genişletmek için tıkla... İnternetin nasıl bu da etkiler.
KS KS Clwo Femtopat Katılım 5 Ekim 2024 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ocak 2025 #7 Eymenz dedi: RAM çalısma MHz kac bir de Görev Yöneticisi'nden onlara da bakabilir misin? İnternetin nasıl bu da etkiler. Genişletmek için tıkla... 2667 mhz internetimde iyi Artı 0 Eksi
Eymenz dedi: RAM çalısma MHz kac bir de Görev Yöneticisi'nden onlara da bakabilir misin? İnternetin nasıl bu da etkiler. Genişletmek için tıkla... 2667 mhz internetimde iyi
lemniscate144 Femtopat Katılım 14 Ocak 2025 Mesajlar 1 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 3080 - i7 13700k Cinsiyet Erkek 14 Ocak 2025 #8 Clwo dedi: Oyun HDD kurulu ama hızlı giriyor oyuna başladığımda yükleme çok uzun sürüyor Oyun HDD kurulu ama hızlı giriyor oyuna başladığımda yükleme çok uzun sürüyor Genişletmek için tıkla... Oyuna girdiğinde herşey yüklenmiyor çünkü. SSD'e geçersen sıkıntın düzelir . Artı 0 Eksi
Clwo dedi: Oyun HDD kurulu ama hızlı giriyor oyuna başladığımda yükleme çok uzun sürüyor Oyun HDD kurulu ama hızlı giriyor oyuna başladığımda yükleme çok uzun sürüyor Genişletmek için tıkla... Oyuna girdiğinde herşey yüklenmiyor çünkü. SSD'e geçersen sıkıntın düzelir .
KS KS Clwo Femtopat Katılım 5 Ekim 2024 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ocak 2025 #9 lemniscate144 dedi: Oyuna girdiğinde herşey yüklenmiyor çünkü. SSD'e geçersen sıkıntın düzelir . Genişletmek için tıkla... deniyorum şuan Artı 0 Eksi
lemniscate144 dedi: Oyuna girdiğinde herşey yüklenmiyor çünkü. SSD'e geçersen sıkıntın düzelir . Genişletmek için tıkla... deniyorum şuan
Eymenz Hectopat Katılım 19 Mart 2024 Mesajlar 2.990 Makaleler 3 Çözümler 31 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri Asus Prıme B450M-K 2 Amd Ryzen 5 5600 Galax Rtx 2060 Plus Cinsiyet Erkek 14 Ocak 2025 #10 Clwo dedi: 2667 MHz internetimde iyi. Genişletmek için tıkla... Oyunda biraz sıkıntılı ama diger arkadaslarında dedigi gibi SSD varsa oyunu SSD kurup bir de oyle deneyin. Artı 0 Eksi
Clwo dedi: 2667 MHz internetimde iyi. Genişletmek için tıkla... Oyunda biraz sıkıntılı ama diger arkadaslarında dedigi gibi SSD varsa oyunu SSD kurup bir de oyle deneyin.