GTX 1650 sistem FIFA 23'de FPS çok düşük

CherArslan

Hectopat
Arkadaşlar merhaba. Benim GTX 1650 ekran kartım var ve bu kart FIFA 22'de hiç kasmıyordu ama FIFA 23'de en düşük ayarlarda bile FPS drop yiyorum, bunu çözmenin bir yolu var mı?

Oyun hem optimizasyon olarak kötü, hem de yeni nesil bir oyun. Yani GTX 1650, Fifa 23 için çok yeterli bir kart değil. Bunun üstüne kötü optimizasyon da tuz biber oluyor.

Bende de çok oluyordu çözümünü grafik ayarlarında bir ayarı kapatınca bulmuştum. Şu an hangi ayar olduğunu hatırlayamadım. İsterseniz grafik ayarlarının olduğu kısmın ekran görüntüsünü atın size yardımcı olayım.

Oyun hem optimizasyon olarak kötü, hem de yeni nesil bir oyun. Yani GTX 1650, Fifa 23 için çok yeterli bir kart değil. Bunun üstüne kötü optimizasyon da tuz biber oluyor.
Hocam düşük ayarda da kasmasın FIFA 22 den daha kötü gözüküyor oyun düşük ayalarda olay kartlık değil.

Bende de çok oluyordu çözümünü grafik ayarlarında bir ayarı kapatınca bulmuştum. Şu an hangi ayar olduğunu hatırlayamadım. İsterseniz grafik ayarlarının olduğu kısmın ekran görüntüsünü atın size yardımcı olayım.
Zaten 3 ayar var hocam ben denedim olmuyor.

Ayarı buldum hocam. Ekran kısmına geçince Dinamik Çözünürlük Ölçeği olarak geçiyor. Ben bunu kapalı duruma getirince donma sorununu çözmüştüm. Siz de deneyin belki işinize yarar.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı