GTX 1650 sistem Metro Exodus kaldırır mı?

Makaleler
1
Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
İyi günler. Konuya girmeden önce sistemim;

•NVIDIA GTX 1650.
•Intel i5 9300H.
•DDR4 8 GB RAM.

"Lenovo Ideapad L340" cihazımın adı. Metro Exodus oyununu FPS düşmesi yemeden oynatır mı? Ona göre xbox GamePass satın alacağım da...

Kaldırır, fakat 8 GB daha RAM eklemen gerekiyor. Yoksa drop yaşarsın.
Şuan bunu yapmak için pek imkanım yok malesef. En kısa sürede diğer güncel oyunlar için mecbur yapacagım.
Evet kaldırır, ayarları kısmanız gerekeceğini de zannetmiyorum. Orta da her türlü 60 FPS alırsınız. Ancak o oyun içi o RAM az. Dropların sebebi RAM'in az olması. 16'ya upgrade edin.
Çok kanser edicek düzeyde drop yaşarmıyım sizce :D

8 GB RAM Metro Exodus için 1080p'de yeterli diye biliyorum. 16 GB RAM ile 8 GB kullanımının üstüne çıktığına şahit olmadım açıkçası. Bu durum benchmark testlerinde de açıkça kendini belli ediyor zaten, bir başka benzer durum Assassin's Creed Odyssey ve Origins için de geçerli, sadece oyun çalıştırılıyorsa bu oyunlara 8 GB RAM yeter.

Peki hocam son sorum, Xbox Gamepass oyun listesine güncel bir şekilde nereden bakabilrim acaba?
Maalesef Metro Exodus Gamepass'da yokmuş :( bir hayal daha yıkıldı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı