GTX 1650 sistem oyunlarda kaç FPS verir?

Hocam Hz hesaba katarsak 120'ye sabitlemesi daha iyi olur o zaman arkadaşın da demek istediği 180 alacağında 250 FPS alsın.

Hayır hocam FPS sabitlerseniz ben mesela 200 FPS alıyorum en az, 144FPS sabitlediğimde 135-144 arası gidip geliyor. FPS sabitlemek iyi bir şey değil. (rekabetçi oyunlarda)

Hocam Hz hesaba katarsak 120'ye sabitlemesi daha iyi olur o zaman arkadaşın da demek istediği 180 alacağında 250 FPS alsın.

Ama grafikler tabiri caizse çamur gibi oluyor ve düşük grafiklerde bazı silahların bile rengi değişiyor :D internet kafede görmüştüm arkadaşım yüksekte oynuyordu ben düşüğe çekince mor silah mavi oldu bende.

Hayır hocam FPS sabitlerseniz ben mesela 200 FPS alıyorum en az, 144FPS sabitlediğimde 135-144 arası gidip geliyor. FPS sabitlemek iyi bir şey değil. (rekabetçi oyunlarda)

Hem FPS sabitleyince input lag yaratıyor Valorant'ta.

Ama grafikler tabiri caizse çamur gibi oluyor ve düşük grafiklerde bazı silahların bile rengi değişiyor :D internet kafede görmüştüm arkadaşım yüksekte oynuyordu ben düşüğe çekince mor silah mavi oldu bende.

Hem FPS sabitleyince input lag yaratıyor Valorant'ta.

Hocam Valorant yüksek grafiklerde çok göz alıyor tabii arkadaşın bileceği iş.

Hayır hocam özellik olarak sizinkiler daha iyi ama laptop olduğunuzu varsayarak FPS benzer olacaktır.
1650
10105F
2x8 3000MHz RAM
M.2 ve SATA SSD.

Ama göz alan detaylar var yahu :D

Arkadaşın işlemcisi iyi olunca FPS daha yüksek olacaktır.

Hocam ben Valorant'a tekrar sardım 5-6 gündür oynuyorum yemin ederim, önemli olan görüntü değil. Win almak! :D Dili İngilizce yaptım Update gelmiş :D
Güncellesin son maçlarımı atayım.

1657703077842.png

Arkadaşın işlemcisi iyi olunca FPS daha yüksek olacaktır.

Zaten öyle hocam ama çok fark etmeyebilir laptop olduğu için, zaten 200FPS yüksek değil mi? Arkadaşın laptopu uzun ömürlü olur umarım.

Hocam ben Valorant'a tekrar sardım 5-6 gündür oynuyorum yemin ederim, önemli olan görüntü değil. Win almak! :D

Eki Görüntüle 1449577

Ama düşük grafiklerde cıvıl cıvıl renkler olunca hem gözümü alıyor hem de hedefleri şaşırabiliyorum.

Hocam ben Valorant'a tekrar sardım 5-6 gündür oynuyorum yemin ederim, önemli olan görüntü değil. Win almak! :D Dili İngilizce yaptım Update gelmiş :D

Eki Görüntüle 1449577

Zaten öyle hocam ama çok fark etmeyebilir laptop olduğu için, zaten 200FPS yüksek değil mi? Arkadaşın laptopu uzun ömürlü olur umarım.

Valorant için 200-300 arası kafi bence. CS:GO'daki gibi 300-400'e gerek yok. Hem laptop olması çok fark etmez önemli olan parçaları çipleri.

Hocam ben Valorant'a tekrar sardım 5-6 gündür oynuyorum yemin ederim, önemli olan görüntü değil. Win almak! :D dili İngilizce yaptım Update gelmiş :D

Eki Görüntüle 1449577

Hocam Phoenix de falan buff gelmiş ondan dolayı sanırım bu Update.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı