GTX 1650 sistem Valorant'ta 120 FPS veriyor

İşletim sistemi
Windows 10
240 Hz monitörüm var 240 Hz de kullanıyorum RAM tek kanal ama çift kanal 16 GB RAM ile de denedim değişen bir şey olmadı

Bence oyun ayarlarını ve ekran kartı sürücüsünün güncel olup olmadığını iyice kontrol etmek lazım. Fark etmeden oyunu belki 120 FPS sabitlemiş de olabilirsiniz. Baya sağlam bir işlemci var elinizde bu kadar düşük olmaması gerekiyor.

Bence oyun ayarlarını ve ekran kartı sürücüsünün güncel olup olmadığını iyice kontrol etmek lazım. Fark etmeden oyunu belki 120 FPS sabitlemiş de olabilirsiniz. Baya sağlam bir işlemci var elinizde bu kadar düşük olmaması gerekiyor.

Sabitlemedim ayarlardan eminim oyun içinde 60 70 lere kadar düşüyor fps bu işlemciyle aynı ekran kartıyla 350 üstü görenler var çevremde ki bende bundan daha eski Bi sistemle 250 fps in altına düşmedim hiç

Anlayamadığım kısım bu valorant denen oyu işlemci isteyen Bi oyun ve ekran kartımın %99 unu kullanıp işlemcinin 30 civarına geçtiğini görmedim işlemciyi de geri gönderip yeni aldım Bi yerde bi problem var ama çözemedim verilen paraya yazık yani

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı