GTX 1650 sistem zamanla FPS düşüşü

Usta_10

Decapat
Daha fazla  
Bilgisayarım Acer Nitro 5 GTX 1650 ekran kartı ve i5 9300H işlemcisi var. Bilgisayarı ilk aldığımda CS:GO'da 240-250 FPS'leri görürken şu anda 110-120leri görüyorum. Bilgisayara format attırdım ekran kartı sürücüleri güncel her şey maksimum performansta her şey minimumda neden böyle oluyor anlamış değilim. Yardım edebilecek biri varsa sevinirim.

-160 da mavi ekran verdi maksimum -140 oluyor.

Macunu yenilersem yine eski değerlere ulaşır mıyım yoksa tekrar undervolt yapmam gerekir mi?
Evet yine iyi değerlere ulaşırsınız düzgün sürülmüş bir termal macun ile ancak tavsiyem laptop gibi cihazları Undervolt'lu kullanmanızdan yana. Laptop'larda Undervolt'lu kullanımı öneriyoruz. Undervolt ve iyi bir termal macun iyi ikilidir.

Evet yine iyi değerlere ulaşırsınız düzgün sürülmüş bir termal macun ile ancak tavsiyem laptop gibi cihazları Undervolt'lu kullanmanızdan yana. Laptop'larda Undervolt'lu kullanımı öneriyoruz. Undervolt ve iyi bir termal macun iyi ikilidir.

Bugün macunu yenileyeceğim sonuçları belirteceğim tekrar.

Macunu yeniledim şu anda sadece işlemci sıcaklık değerlerimde belirgin bir düşüş var ancak FPS değerlerim hala 110-120 seviyelerinde...

Macunu yeniledim şu anda sadece işlemci sıcaklık değerlerimde belirgin bir düşüş var ancak FPS değerlerim hala 110-120 seviyelerinde...

BIOS'u güncellemek bir işe yarar mı?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı