GTX 1650 sistemde %100 GPU ve %6 CPU kullanımları normal midir?

Ben de Victus 15 kullanıyorum aynı olay bende de var ilk aldığımda çok saçma gelmişti ama önemli olan FPS ve değerlerinizde sıkıntı yok gibi duruyor. İşlemci sıcaklığını kontrol edebilir misiniz bu durumda?
Victus 16 kullanıyorum ben de fakat işlemci kullanımı asla bu kadar dusmuyor. 20-30 en az.

Afterburner indirdim şimdi oyuna girip SS atıyorum.
Sol kenardaki ayarlara (dişli) girin. izlemeyi açıp gpu/CPU kullanım ve sicakliklari ve fps yi açıp bilgi ekranı (OSD) de gösteri açın. ilk menüdeki ayarlara da bilginiz yoksa dokunmayın. fan hızı vs.

Değerler gayet iyi hiç darboğaz yok ekran kartı fazla ısınıyor olabilir onu kontrol edin yeter.

Victus 16 kullanıyorum ben de fakat işlemci kullanımı asla bu kadar dusmuyor. 20-30 en az.

Sol kenardaki ayarlara (dişli) girin. İzlemeyi açıp gpu/CPU kullanım ve sicakliklari ve FPS'yi açıp bilgi ekranı (OSD) de gösteri açın. İlk menüdeki ayarlara da bilginiz yoksa dokunmayın. Fan hızı vs.
1719347461495.png

değerlerden çok bir şey anlamadım ama böyle görünüyor normal mi veya eksik bir şey var mı?

Değerler gayet iyi hiç darboğaz yok ekran kartı fazla ısınıyor olabilir onu kontrol edin yeter.

İşlemcim biraz arka planda kalıyor gibi hissetmiştim.

Bence FPS normal diğer değerlerin de normal gözüküyor.

Laptop hocam sonuçta o kadar oluyor laptoplarda tabii işlemciden işlemciye değişir ama genellikle düşüklerde böyle oluyor.

Laptop hocam sonuçta o kadar oluyor laptoplarda tabii işlemciden işlemciye değişir ama genellikle düşüklerde böyle oluyor.
5-10 derece düşse daha iyi olur gibi laptop ise, i5 kullanıyordum eskiden 1650 ile 90 derecenin üzerine çıkmıyordu laptop.

ayrıca laptop olduğunu belirtmemis arkadas.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı