GTX 1650 sistemde 600W Frisby PSU değiştirilmeli mi?

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    24,4 KB · Görüntüleme: 45
Aldım, teşekkür ederim :)

Rica ederim hayırlı olsun, güzel bir güç kaynağı. Corsair müşteri memnuniyeti de üst seviyededir. Bu şu anda kullandığın gibi her yerinden kablo fışkıran bir güç kaynağı değil. Modüler olduğu için sistemine lazım olan kabloları güç kaynağına takıp montajı yapıyorsun bitiyor.

Hayırlı olsun, güzel bir güç kaynağı. Corsair müşteri memnuniyeti de üst seviyededir. Bu şu anda kullandığın gibi her yerinden kablo fışkıran bir güç kaynağı değil. Modüler olduğu için sistemine lazım olan kabloları güç kaynağına takıp montajı yapıyorsun bitiyor.

Ya kaliteli kaliteli ama sorun olursa ne olacak son sözleri bekliyoruz @RPM'den. :)

O yerine bu alınsa daha iyi olabilirdi.

Arkadaşlar nisan ayında Vatan'dan Frisby marka 600W PSU'lu bir kasa aldım. Şu anki sistemim:

AMD Ryzen 5 3600
AMD HD 7950 3GB
MSI B450M Pro Max
16 GB 3000MHz RAM

Yakında GTX 1650 4 GB alacağım. PSU rahat besler mi? Yoksa değiştirmeli miyim? Önerilerinizi bekliyorum.
Güç gereksinimde bir problem olduğunu düşünmüyorum ama markayı bence acil değitirmen gerekiyor. Daha güvenilir markalara yönelmende fayda var. Örneğin: Sharkoon, Corsair, FSP, vb. gibi.

Ya kaliteli kaliteli ama sorun olursa ne olacak son sözleri bekliyoruz @RPM'den. :)

O yerine bu alınsa daha iyi olabilirdi.

Niye sorun olsun, Corsair gider daha üst modelini Hollanda'dan gönderir. Benim garantisi bitmiş kasanın ön panelini 5 kuruş almadan gönderdiler. Tabii Gold bir güç kaynağı iyidir ama o kadar kablo karmaşası olmayacak bu şekilde de. GTX 1650 sistem için elindeki model rahatça yetecektir diyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı