GTX 1650 sistemde Apex Legends harici ekran kartını kullanmıyor

İşletim sistemi
Windows 11

Ardaydin0

Hectopat
Daha fazla  
RAM
8 GB
Ekran kartı
GTX 1650 Mobile
İşlemci
RYZEN 5 3550H
Merhaba arkadaşlar, Apex Legends yeni indirdim ve harici ekran kartını kullanmıyor cihazım Acer Nitro 5 AN515-43 Vega 8 dahili ekran kartı var ve harici GTX 1650 Mobile ekran kartına sahip işte sorun burada başlıyor. Denetim Masası'ndan Apex Legends'i yüksek performansa alsam da sürücüleri silip tekrar yüklesem de bir türlü GTX1650 ile çalışmıyor takip ediyorum panelden oyunun açılışında kullanıyor sonra bırakıyor kullanmayı ne yaptıysam olmadı. Diğer konularada göz attım yardımcı olabilecek var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Aramadan grafik ayarları'na girip bu şekilde ekleyebilirsin.

1657355537657.png

Merhaba arkadaşlar, Apex Legends yeni indirdim ve harici ekran kartını kullanmıyor cihazım Acer Nitro 5 AN515-43 Vega 8 dahili ekran kartı var ve harici GTX 1650 Mobile ekran kartına sahip işte sorun burada başlıyor. Denetim Masası'ndan Apex Legends'i yüksek performansa alsam da sürücüleri silip tekrar yüklesem de bir türlü GTX1650 ile çalışmıyor takip ediyorum panelden oyunun açılışında kullanıyor sonra bırakıyor kullanmayı ne yaptıysam olmadı. Diğer konularada göz attım yardımcı olabilecek var mı?
Bende laptop kullanıyorum ve bazı oyunlarda benzer durumu bende yaşadım. Ben sorunu NVIDIA Denetim masasına girip 3D ayarlarının yönetilmesi kısmından Program ayarlarına gelerek oradan oyunu seçtim. Ardından "bu program için tercih edilen grafik işlemciyi seçin" kısmından Yüksek performanslı NVIDIA işlemcisini seçip ekle demiştim. Sorun bu şekilde çözülmüştü.

Aramadan grafik ayarları'na girip bu şekilde ekleyebilirsin.

Eki Görüntüle 1445912

Zaten yaptım maalesef işe yaramadı.

Bende laptop kullanıyorum ve bazı oyunlarda benzer durumu bende yaşadım. Ben sorunu NVIDIA Denetim Masası'na girip 3D ayarlarının yönetilmesi kısmından program ayarlarına gelerek oradan oyunu seçtim. Ardından "bu program için tercih edilen grafik işlemciyi seçin" kısmından yüksek performanslı NVIDIA işlemcisini seçip ekle demiştim. Sorun bu şekilde çözülmüştü.

Yapıyorum ancak olmuyor dediğim gibi oyunun başında kullanıyor bir süre sonra kapanıyor ve sadece Apex'te geçerli bu sorun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı