Çözüldü GTX 1650 sistemde CS:GO anlık takılıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Kaday Tegin

Hectopat
Yer
Ötüken
Daha fazla  
Oynarken anlık takılma oluyor. 1 saniyeden kısa sürüyor ama hem sinir bozucu hem de oyunu etkiliyor.

Sistem bilgilerim:
GTX 1650
AMD Ryzen 7 3750H
16 GB RAM

Çözüm
merhaba bir çözüm bulabildiniz mi aynısı bende var 1 haftalık sistemimde mutlulugum falan kalmadı çözümü neyse söyleyebilir misiniz?
Ben Geforce Experience ile optimize ettim oyunu. Ondan sonra ben oynarken takılma yaşamadım. Ama ölünce başkasını izlerken yine takılma oluyor. O da önemli değil zaten.
merhaba bir çözüm bulabildiniz mi aynısı bende var 1 haftalık sistemimde mutlulugum falan kalmadı çözümü neyse söyleyebilir misiniz?

Ben Geforce Experience ile optimize ettim oyunu. Ondan sonra ben oynarken takılma yaşamadım. Ama ölünce başkasını izlerken yine takılma oluyor. O da önemli değil zaten.

Son düzenleme:
Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…