GTX 1650 sistemde düşük FPS

schatten

Hectopat
Daha fazla  
R5 1600, GTX 1650 , 8 GB RAM var fakat düşük FPS alıyorum nedeni nedir? Çözüm yolu söyler misiniz?

Hangi oyunlarda, hangi ayarlarda düşük FPS alıyorsunuz? Sıcaklıklar ne durumda?

Valorant Full ayarlarda eskiden 200+ FPS alırken şu an ise 90 120 arası alıyorum sıcaklık değerli olarak dün 84 dereceye çıktıgını fark ettim fanların hızını fullediğim zaman 70e düştü.

Valorant Full ayarlarda eskiden 200+ FPS alırken şu an ise 90 120 arası alıyorum sıcaklık değerli olarak dün 84 dereceye çıktıgını fark ettim fanların hızını fullediğim zaman 70e düştü.
84 derece fazla macun yenilemeniz gerekebilir, ayrıca Valorant şu an FPS sorunu çekiyor, başka oyunlarda aynı sorun var mı?

Bende de aynı sorun var. Valorantta çok önemli değil 90 - 100 fps de fena değil.

90 120 arası fps ile oynarım problem o değil drop vb şeylerden dolayı rahat oynanmıyor

Peki oyunda pinginiz genelde kaç oluyor? Bildiğim kadarıyla cs valo tarzı oyunlarda fpsin pingle bir alakası var. (Emin değilim) Ben bu sorunu pc ye internet kablosu bağlayarak çözmüştüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…