GTX 1650 sistemde ekran kartı The Forest'ta %100 kullanılıyor

berek1231

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba,

Bilgisayarımda oyun oynarken ekran kartımın sürekli %100 kullanıldığını ve bu durumun oyun performansımı olumsuz etkilediğini fark ettim. Bu sorunla ilgili birkaç detay paylaşmak istiyorum. Bilgisayarımda Sons of The Forest gibi oyunları oynarken ekran kartımın sürekli %100 kullanıldığını ve işlemci hızımın 2.200 MHz'den 1.800 MHz'lere kadar düştüğünü bu yüzden de FPS düşüşü yaşadığımı fark ettim. Fortnite'de %50 voltaj kullanılıyor. Her şeyi yaptım ekran kartımın voltaj limitini arttırmak istiyorum bu yüzden.

Merhaba,

Bilgisayarımda oyun oynarken ekran kartımın sürekli %100 kullanıldığını ve bu durumun oyun performansımı olumsuz etkilediğini fark ettim. Bu sorunla ilgili birkaç detay paylaşmak istiyorum. Bilgisayarımda Sons of The Forest gibi oyunları oynarken ekran kartımın sürekli %100 kullanıldığını ve işlemci hızımın 2.200 MHz'den 1.800 MHz'lere kadar düştüğünü bu yüzden de FPS düşüşü yaşadığımı fark ettim. Fortnite'de %50 voltaj kullanılıyor. Her şeyi yaptım ekran kartımın voltaj limitini arttırmak istiyorum bu yüzden.

Oyun ekran kartını %100 kullanıyorsa bu iyi bir şeydir. Tam verimli kullandığı anlamına gelir. Sons of The Forest'te optimizasyon sorunları var.

Yanlış olmuş kart %100 kullanılmıyor kartı güç limiti %100 kullanılıyor

Yanlış olmuş kart %100 kullanılmıyor kartı güç limiti %100 kullanılıyor
E haliyle Ben de overclock falan yapamıyorum ki ekran kartı destekliyor hatta bunun için programı bile var

Technopat Haberler

Geri
Yukarı