GTX 1650 sistemde ekrana görüntü gelmiyor

Nsgy

Centipat
Daha fazla  
Herkese iyi akşamlar, sıfır bir ekran kartı aldım. Modeli Zotac GTX 1650. kasaya taktığımda monitöre görüntü gelmiyor. Monitörümden VGA çıkışı ve dönüştürücü ile kullanıyorum ama görüntü alamıyorum. Bilgisayarcıya götürdüm. HDMI ile orada denedik olmadı. PSU değiştirdik öyle de olmadı. Ekran kartı bozuk mu anlamış değilim. Şu anda onboard ile görüntü alıyorum ama buradan harici ekran kartına geçiş yapabilir miyim? Cevaplarınızı bekliyorum.

Ekran kartı sistemde takılı iken onboarddan görüntü alabiliyor musunuz?
Ayrıca ekran kartının harici güç girişlerini takmayı unutmuş olabilir misiniz?
Monitörün auto düşmesine bastım ve onboard ekran kartına geçiş yaptı ve ekran kartının da 6 bin girişi mevcut onu da yaptım

Herkese iyi akşamlar, sıfır bir ekran kartı aldım. Modeli Zotac GTX 1650. kasaya taktığımda monitöre görüntü gelmiyor. Monitörümden VGA çıkışı ve dönüştürücü ile kullanıyorum ama görüntü alamıyorum. Bilgisayarcıya götürdüm. HDMI ile orada denedik olmadı. PSU değiştirdik öyle de olmadı. Ekran kartı bozuk mu anlamış değilim. Şu anda onboard ile görüntü alıyorum ama buradan harici ekran kartına geçiş yapabilir miyim? Cevaplarınızı bekliyorum.
Aynı konudan bende muzdaripim cozebildiniz mi?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı