RAM 8 GB idi 12 GB yaptırdım fanı temizlettirip termal macunu yenilettirdim. 480 GB SSD taktım oyunu SSD'ye kurdum ama hala şu oyunda drop sorunları hala devam ediyor. Ağlıyorum artık dayanamıyorum.
Asıl sorun şu şunu çözün kalabalık yerden çıkınca FPS artması gerekiyor ama benimkisi artmıyor.
ETS'nin işlemciyi yalayıp yutmasıyla alakalı bir problem maalesef, birçok kişi yaşıyor bu durumu. Online'da zaten bi nebze normal karşılanabilir ama singleplayerda bile darboğaza sebep oluyor.
Hocam NVIDIA Denetim Masası'ndan 3D ayarların yönetilmesi>Program ayarlarından ETS'yi seçip yüksek performansa çekmeyi deneyebilirsiniz ama problem işlemciden kaynaklanıyor gibi duruyor.
Hocam NVIDIA Denetim Masası'ndan 3D ayarların yönetilmesi>program ayarlarından ETS'yi seçip yüksek performansa çekmeyi deneyebilirsiniz ama problem işlemciden kaynaklanıyor gibi duruyor.
Hocam ETS işlemci bazlı oyun yani işlemciyi çok kullanıyor arkada çalışanan programları kapatabilirsiniz ya da oyunda grafikleri arttırmayı deneyebilirsiniz işlemcinin üzerindeki yükü kaldırabilir.
ETS'nin işlemciyi yalayıp yutmasıyla alakalı bir problem maalesef, birçok kişi yaşıyor bu durumu. Online'da zaten bi nebze normal karşılanabilir ama singleplayerda bile darboğaza sebep oluyor.
Bak mesela genel kullanım %20'nin altında ama 1. çekirdek %90'larda, FPS düşüyor. Bunu ATS'de çekmiştim ama aynı oyun sonuçta ETS de, aynı şeyler onda da oluyor: