GTX 1650 sistemde FPS düşmesi

Beatricexx

Femtopat
Daha fazla  
Bilgisayarımda GTX 1650 ekran kartı, 8 GB RAM, AMD Ryzen 5 1600 AF de işlemcim var. Her türlü oyunda FPS düşmesi yiyorum sorunun Windows'un olduğu diskte olduğunu düşünüyorum. Arkadaşlarım ise RAM'in yeterli olmadığını söylüyor önerebileceğiniz bir şey var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam selam aynı ekran kartını bende kullanıyorum ama oyun ayarlarını yüksekte kullanmayı tercih etmiyorum alışkanlık gereği. Aynı zamanda arkada fazla uygulama çalıştırmamaya ve ekran kartı ayarlarınıda minimuma çekiyorum. Bir diğeri olarak da NVIDIA Denetim Masası üzerinde 3D video ayarlarından arka planda FPS kısıtla özelliğini de aktifleştiriyorum. Bu anlattıklarımdan hariç bir SSD kullanmıyor iseniz ve HDD kullanıyorsanız %90 HDD ihtimallı %10 işlemci ısınma proble midir?

Hocam selam aynı ekran kartını bende kullanıyorum ama oyun ayarlarını yüksekte kullanmayı tercih etmiyorum alışkanlık gereği. Aynı zamanda arkada fazla uygulama çalıştırmamaya ve ekran kartı ayarlarınıda minimuma çekiyorum. Bir diğeri olarak da NVIDIA Denetim Masası üzerinde 3D video ayarlarından arka planda FPS kısıtla özelliğini de aktifleştiriyorum. Bu anlattıklarımdan hariç bir SSD kullanmıyor iseniz ve HDD kullanıyorsanız %90 HDD ihtimallı %10 işlemci ısınma proble midir?

Hocam FPS düşük olsa anlarımda FPS mesela GTA 80 90 rahat oynuyorum ama bir anda donuyor oyun CS:GO'da HS yiyorum oyun 15 sn sonra geliyor FiveM'de araba sürülmeyecek derecede drop yiyorum.

Ayrıca PC de hiçbir ısınma olmuyor.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı