GTX 1650 sistemde GPU az kullanılıyor

Aduketci

Hectopat
Katılım
10 Şubat 2019
Mesajlar
318
Aşağıdaki fotoğrafta görüyorsunuz. Battlefield V oynarken ekran kartım çok az kullanıyor.
bfsorunu.PNG


Sistemim:
sistem1.PNG

sistem2.PNG


Çoğu oyunda internette benle aynı sistem ile oynayan bilgisayarlardan kat ve kat daha az performans alıyorum. Bundan dolayı mı? Yoksa RAM azlığından dolayı mı?
Örnek: Aynı sistem ile Battlefield V'i yüksek grafiklerde 60 FPS oynanıyor. Ben en düşük ayarda 60 FPS sabitleyemiyorum.
 
Hocam RAM olabilir bir de oyunu GeForce Experience'dan harici karta al bir de öyle ama BF 14 GB'a kadar RAM yiyen bir oyun acil RAM yükseltmesi lazım.
 
Dostum RAM'in çok az. Ben dün sipariş ettim benim de RAM'im az aynı sorun bende de var 2 güne kadar siparişim gelir eğer düzelir ise foruma yazarım, boşu boşuna aldırmayalım.
 
Aşağıdaki fotoğrafta görüyorsunuz. Battlefield V oynarken ekran kartım çok az kullanıyor.Eki Görüntüle 1050968

Sistemim:
Eki Görüntüle 1050973
Eki Görüntüle 1050972

Çoğu oyunda internette benimle aynı sistem ile oynayan bilgisayarlardan kat ve kat daha az performans alıyorum. Bundan dolayı mı? Yoksa RAM azlığından dolayı mı?
Örnek: Aynı sistem ile Battlefield V'i yüksek grafiklerde 60 FPS oynanıyor. Ben en düşük ayarda 60 FPS sabitleyemiyorum.

NVIDIA Denetim Masası'na gir sonra '3D ayarların yönetilmesine' tıkla oradan tercih edilen grafik işlemcisini ekran kartın yap ardından physix yapılandırmasına tıkla oradanda ekran kartını seç hala aynıysa grafik ayarlarından yapman gerekir.
 

Geri
Yukarı