VeyselV Decapat Katılım 5 Ağustos 2023 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2023 #1 Arkadaşlar Minecraft'ım 30 FPS alıyor hatta bazen 40-45 yapıyor ve normalde böyle bir şey olmuyordu. Özellikler: NVIDIA GeForce GTX 1650 Intel Core i5 normalde ben 200-350 arası alırdım.
Arkadaşlar Minecraft'ım 30 FPS alıyor hatta bazen 40-45 yapıyor ve normalde böyle bir şey olmuyordu. Özellikler: NVIDIA GeForce GTX 1650 Intel Core i5 normalde ben 200-350 arası alırdım.
KS KS VeyselV Decapat Katılım 5 Ağustos 2023 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2023 #11 Sorun normal MC ımda düzelmiş şimdi tekrar bir crftrise deneyim. Anlamadım Minecraft'ı açıyorum 50 FPS biraz bekliyorum FPS'im artıyor galiba beklemem lazım. Crfrise ayarlarım: Ve şimdi de FPS'e bakalım: elroNNd dedi: Şu an bir sorun gözükmüyor. Sıkıntısız 200 FPS civarı alıyorsunuz ama boşluğa baktığınız için de olabilir. Bu yüzden NVIDIA Denetim Masası'ndan FPS sınırı olayını eleyebiliriz. Genişletmek için tıkla... Crfrise ayarlarım: Ve şimdi de FPS'e bakalım: Son düzenleme: 26 Ağustos 2023 Artı 0 Eksi
Sorun normal MC ımda düzelmiş şimdi tekrar bir crftrise deneyim. Anlamadım Minecraft'ı açıyorum 50 FPS biraz bekliyorum FPS'im artıyor galiba beklemem lazım. Crfrise ayarlarım: Ve şimdi de FPS'e bakalım: elroNNd dedi: Şu an bir sorun gözükmüyor. Sıkıntısız 200 FPS civarı alıyorsunuz ama boşluğa baktığınız için de olabilir. Bu yüzden NVIDIA Denetim Masası'ndan FPS sınırı olayını eleyebiliriz. Genişletmek için tıkla... Crfrise ayarlarım: Ve şimdi de FPS'e bakalım:
M Mht_13z Zeptopat Katılım 1 Temmuz 2025 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2025 #12 30 dkmı harcadı şimdi araştırdım MC 1.18'de 16 çank görebildiğimiz alanda "MC PC'den 9 GB RAM" istiyor. RAM'ini bence 16 GB yap. 12 çanta bile 8,2 GB RAM istiyor bilgisayar. Sistemin iyi iş benzerinden ben de almak istiyorum. Artı 0 Eksi
30 dkmı harcadı şimdi araştırdım MC 1.18'de 16 çank görebildiğimiz alanda "MC PC'den 9 GB RAM" istiyor. RAM'ini bence 16 GB yap. 12 çanta bile 8,2 GB RAM istiyor bilgisayar. Sistemin iyi iş benzerinden ben de almak istiyorum.