Merhaba. Şu anki işlemcim Ryzen 3 1200, ekran kartım ise GTX 1650, RAM'lerim ise 16 GB. Monitör almak daha iyi geliyor çünkü şu an kullandıgım monitör 60Hz. Genellikle FPS oyunları oynuyorum. Size de bir sorayim dedim.
İşlemcinizi öncelikle ryzen 5 5600 yapın, o daha önemli.Hz yükseltsen de 144 aktif olarak görmez gibi. İşlemci daha mantıklı naçizane fikrim.
Hocam Valoranti dusuk ayarlarda 150-200 fps goruyo, bence ilk olarak monitoru alsam daha iyi olabilir fiyati artmadan. Birde benim kullandigim monitor cok eski, ghosting falan var. Çöp gibi resmenHz yükseltsen de 144 aktif olarak görmez gibi. İşlemci daha mantıklı naçizane fikrim.
Hocam önceliği ekipmanlar dan çok kasaya verin, he sadece valorant oynuyorum diyorsanız orası ayrı mesela ancak o işlemciyi illaki birgün değiştirmeniz gerekecek. Erkenden değiştirin kurtulun birdaha arkanıza bakmanıza gerek kalmasın.Hocam Valoranti dusuk ayarlarda 150-200 fps goruyo, bence ilk olarak monitoru alsam daha iyi olabilir fiyati artmadan. Birde benim kullandigim monitor cok eski, ghosting falan var. Çöp gibi resmen
Doğru diyorsun, işlemcimde eski zaten. Sağ olun cevaplar içinHocam önceliği ekipmanlar dan çok kasaya verin, he sadece valorant oynuyorum diyorsanız orası ayrı mesela ancak o işlemciyi illaki birgün değiştirmeniz gerekecek. Erkenden değiştirin kurtulun birdaha arkanıza bakmanıza gerek kalmasın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.