19Miraç Hectopat Katılım 4 Ocak 2021 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2023 #1 RAM 8 Ekran kartı gtx1650 İşlemci ryzen5 5500 Arkaadaşlar sürücücüyü yükledim ve kurmak istediğimde açılmıyor. Eski sürücüyü Denetim Masası'ndan silmeye çalıştım silinmedi, ben de yeniden başlattığımda wallpaper gitmiş. Dosya Ekleri Ekran Görüntüsü (77).png 505,4 KB · Görüntüleme: 35
Arkaadaşlar sürücücüyü yükledim ve kurmak istediğimde açılmıyor. Eski sürücüyü Denetim Masası'ndan silmeye çalıştım silinmedi, ben de yeniden başlattığımda wallpaper gitmiş.
wennzy Hectopat Katılım 6 Mart 2022 Mesajlar 2.463 Makaleler 2 Çözümler 35 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2023 #2 DDU ile silin. Yeni sürücüyü buradan indirin. En Yeni Resmi GeForce Sürücülerini İndirin PC'deki oyun deneyiminizi geliştirmek ve uygulamaları daha hızlı çalıştırmak için en yeni resmi GeForce sürücülerini indirin. www.nvidia.com Artı 0 Eksi
DDU ile silin. Yeni sürücüyü buradan indirin. En Yeni Resmi GeForce Sürücülerini İndirin PC'deki oyun deneyiminizi geliştirmek ve uygulamaları daha hızlı çalıştırmak için en yeni resmi GeForce sürücülerini indirin. www.nvidia.com