GTX 1650 sistemde NVIDIA Shadow Play'de bozulmalar var

Soslu CPU

Hectopat
Yer
Haven B Site
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 5600X // GTX 1650 // 16x1GB 3200mHz // Corsair CV550 - 80+ /// Windows 11 Home
Meslek
Öğrenci
Son 2 gündür video kaydı alamıyorum NVIDIA GeForce Experience kullanarak kayıt alıyordum ama aldığım videolar siyah ekran ve renk bozulmaları mevcut. Video da gözüken hiçbir şey yok, kısacası sadece siyah ekran ve bir sürü renk, pixel bozulması mevcut. Discord'da yayın açamıyorum yayın açtığım zaman uygulamasını küçülttü yayın duraklatıldı vs. uyarıları veriyor. Aşağıdakileri devre dışı bıraktığımda yayın açılıyor.

Ekran kartım NVIDIA GeForce GTX 1650.
Sürücü sürümü: 551.61 sürücü tarihi: 02/22/2024

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-02-23 220957.png
    25,6 KB · Görüntüleme: 52
DDU kullanmayı bilmiyorum. Experience üzerinden kaldırıp tekrar kurdum işe yaramadı, herhangi bir zarar verir miyim ddu ile?

DDU kullanmayı bilmiyorum. Experience üzerinden kaldırıp tekrar kurdum işe yaramadı, herhangi bir zarar verir miyim ddu ile?
Doğru bir şekilde yaparsanız bir sorun olmaz. Forumda rehberini hazırlayan var, nasıl kullanıldığına oradan bakabilirsiniz.

Vermez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…