GTX 1650 sistemde oyun için Windows 10 vs 11

efe.zm

Hectopat
Daha fazla  
RAM
16
SSD veya HDD modeli
500
Ekran kartı
GTX 1650
İşlemci
i5 11400H
Oyun için Windows 10 mu tercih edersiniz, 11 mi? Sistem yazıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows 11'in o sisteme etki edeceğini sanmıyorum ben aynı sistemde hem Windows 10 hemde 11 kullandım hiç bir fark yok performans anlamında Windows 11'in teması benim hoşuma gittiği için 11 diyorum.

Windows 11'in o sisteme etki edeceğini sanmıyorum ben aynı sistemde hem Windows 10 hem de 11 kullandım hiçbir fark yok performans anlamında Windows 11'in teması benim hoşuma gittiği için 11 diyorum.

Laptop kullanıyorum sorun olmaz değil mi önceden W11 deydim fakat memnun kalmamıştım Windows 10'da da LoL gibi oyunlarda kasma hissiyatı oluyordu fakat W11 de böyle şeyler yaşamamıştım biraz FPS kaybından dolayı geçmiştim fakat W11 dönmek mantıklı geldi sizce?

Laptop kullanıyorum sorun olmaz değil mi önceden W11 deydim fakat memnun kalmamıştım Windows 10'da da LoL gibi oyunlarda kasma hissiyatı oluyordu fakat W11 de böyle şeyler yaşamamıştım biraz FPS kaybından dolayı geçmiştim fakat W11 dönmek mantıklı geldi sizce?

Ben hiç laptop kullanmadığım için bilemem ama masaüstü bilgisayarda hem 11'i hem de 10'u kullandım hiçbir fark yok bence geçin. Hatta Windows 11'in oyun için daha iyi olduğunu söyleyenlerde var.

oyun icin win10 daha iyi. win10 2.4gb ram yiyor win11 3.2gb ram.ikiside ayni taban hatta win11 hafif gorsel disinda pek artisi yok en son gectigda gorev çubuğu sag tiklayincaeniler gelmiyordu gorev yoneticisi win10da bazen ordan aciyor klavye kullaadan. ses ve wifi tusunu birlestirmisler ses basip fare orta tusuyla sesi yukseltip acamoyorsun fareyi ses yuksee lismina goturmen gerekiyor.masaustu kisa yollari tutup gorev cubuguna atamiyorsun sag tiklayip gorev cubuguna ekliyebiliyorsun. aşırı rezaletti acikcasi oneem daha cok yolu var win10 da fps daha fazla alırsın. oyun icin kesinlikle win10 21h1 yukle gerekli guncellemeleri al windows update blocker ole guncelleme kapat kafan rahat olsun

Technopat Haberler

Geri
Yukarı