L Larynxx Femtopat Katılım 28 Temmuz 2023 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2023 #1 Ekran kartı GTX 1650 RDR 2'yi 10 saat oynadıktan sonra silmem gerekmişti. Şimdi yeniden yükledim ama açılmıyor. Oynaya tıklıyorum, bazen Rockstar açılıyor sonra kapanıyor.
RDR 2'yi 10 saat oynadıktan sonra silmem gerekmişti. Şimdi yeniden yükledim ama açılmıyor. Oynaya tıklıyorum, bazen Rockstar açılıyor sonra kapanıyor.
Eren133 Hectopat Katılım 3 Eylül 2021 Mesajlar 282 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2023 #2 Dosya bütünlüğü doğrulayın, Rockstar Games'in uygulamasını kaldırıp tekrar yükleyin. Artı 0 Eksi
LinusFenrir Hectopat Katılım 7 Şubat 2022 Mesajlar 2.977 Makaleler 1 Çözümler 14 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri İ5 12400f - Rtx 4060 8gb Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2023 #3 Larynxx dedi: RDR 2'yi 10 saat oynadıktan sonra silmem gerekmişti. Şimdi yeniden yükledim ama açılmıyor. Oynaya tıklıyorum, bazen Rockstar açılıyor sonra kapanıyor. Genişletmek için tıkla... Hatalı veya eksik indirim olmuş olabilir dosyaları tekrardan bütünleyin. Aşağıdaki fotoğraftaki yere basarsanız otomatik doğrulayacaktır. Artı 0 Eksi
Larynxx dedi: RDR 2'yi 10 saat oynadıktan sonra silmem gerekmişti. Şimdi yeniden yükledim ama açılmıyor. Oynaya tıklıyorum, bazen Rockstar açılıyor sonra kapanıyor. Genişletmek için tıkla... Hatalı veya eksik indirim olmuş olabilir dosyaları tekrardan bütünleyin. Aşağıdaki fotoğraftaki yere basarsanız otomatik doğrulayacaktır.
omercetin6034 Hectopat Katılım 24 Şubat 2021 Mesajlar 495 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2023 #4 Larynxx dedi: RDR 2'yi 10 saat oynadıktan sonra silmem gerekmişti. Şimdi yeniden yükledim ama açılmıyor. Oynaya tıklıyorum, bazen Rockstar açılıyor sonra kapanıyor. Genişletmek için tıkla... Aynı sorun GTA 5 de olmuştu Rockstar siyah ekran yükleniyordu silip yüklediğimizde olmuştu laptop du i5 9300H GTX 1650 de her şeyi yaptım olmadi son çare format attım oldu ama ilk araştır dene her şeyi son çaren format olsun. Artı 0 Eksi
Larynxx dedi: RDR 2'yi 10 saat oynadıktan sonra silmem gerekmişti. Şimdi yeniden yükledim ama açılmıyor. Oynaya tıklıyorum, bazen Rockstar açılıyor sonra kapanıyor. Genişletmek için tıkla... Aynı sorun GTA 5 de olmuştu Rockstar siyah ekran yükleniyordu silip yüklediğimizde olmuştu laptop du i5 9300H GTX 1650 de her şeyi yaptım olmadi son çare format attım oldu ama ilk araştır dene her şeyi son çaren format olsun.
KS KS L Larynxx Femtopat Katılım 28 Temmuz 2023 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2023 #5 Bende böyle bir yer çıkmadı rockstar da scan pc for supported installs dedim bulunamadı Eren133 dedi: Dosya bütünlüğü doğrulayın, Rockstar Games'in uygulamasını kaldırıp tekrar yükleyin. Genişletmek için tıkla... Denedim olmadı. Şimdi yeni bir hata verdi unable to launch rdr2.exe Larynxx dedi: Bende böyle bir yer çıkmadı rockstar da scan pc for supported installs dedim bulunamadı Denedim olmadı. Şimdi yeni bir hata verdi unable to launch rdr2.exe Genişletmek için tıkla... Sonra bir çözüm buldum youtubedan denedim artık oyun açılıyor bir yükleme ekranı geliyor altta bi çizgi var çizgi dolunca oyundan atıyor maalesef. Son düzenleme: 30 Temmuz 2023 Artı 0 Eksi
Bende böyle bir yer çıkmadı rockstar da scan pc for supported installs dedim bulunamadı Eren133 dedi: Dosya bütünlüğü doğrulayın, Rockstar Games'in uygulamasını kaldırıp tekrar yükleyin. Genişletmek için tıkla... Denedim olmadı. Şimdi yeni bir hata verdi unable to launch rdr2.exe Larynxx dedi: Bende böyle bir yer çıkmadı rockstar da scan pc for supported installs dedim bulunamadı Denedim olmadı. Şimdi yeni bir hata verdi unable to launch rdr2.exe Genişletmek için tıkla... Sonra bir çözüm buldum youtubedan denedim artık oyun açılıyor bir yükleme ekranı geliyor altta bi çizgi var çizgi dolunca oyundan atıyor maalesef.