Merhaba hikayeli oyunları sevdiğimden RDR2 başlamak istiyorum ama sistem kaldırmaz diye korkuyorum ve satın almaya tereddüt ediyorum. Eğer sistem kaldırmazsa boşu boşuna 150TL gider. Bu sistemle sizce oyun akıcı şekilde oynanır mı? Monitör 144Hz ondan GTA 5 gibi oyunlarda 80FPS altına inince kasma hissi oluyor sizce RDR2 60FPS akıcı gelir mi? Dipnot: Araştırdığım kadarıyla her oyunun optimizasyon ayarı farklıymış sen bir oyunda 90FPS kasarakta oynayabilirsin farklı bir oyunda 60FPS akıcıda oynayabilirsin.
Merhaba hikayeli oyunları sevdiğimden RDR2 başlamak istiyorum ama sistem kaldırmaz diye korkuyorum ve satın almaya tereddüt ediyorum. Eğer sistem kaldırmazsa boşu boşuna 150TL gider. Bu sistemle sizce oyun akıcı şekilde oynanır mı? Monitör 144Hz ondan GTA 5 gibi oyunlarda 80FPS altına inince kasma hissi oluyor sizce RDR2 60FPS akıcı gelir mi? Dipnot: Araştırdığım kadarıyla her oyunun optimizasyon ayarı farklıymış sen bir oyunda 90FPS kasarakta oynayabilirsin farklı bir oyunda 60FPS akıcıda oynayabilirsin.
Merhaba benim sistemimde GTX 960 4 GB modeli var ben orta ayarlarda 50-60 FPS oynayabiliyorum. GTX 1650 GTX 960'dan %40 daha iyi. Sen 1650 ile rahat oynarsın.
Ben RX580 arkadaşım ise GTX 1650 kartıyla eğlenerek oynadık dediğiniz takılma hissi bende rekabetçi oyunlarda oluyor 144 ve 120 arasını bile hissediyorum ancak bu tip oyunlarda 45 FPS üstü rahatsız etmiyor eğer oynayacaksanız grafik ayarlarının en üstünde doku kalitesi gibi bir grafik ayarı var onu Ultra da kullanmanı öneririm kalanı sana kalmış.
Hocam YouTube videolarına aldırış etmeyin. Şu an 30 ila 50 arası FPS değerleri alıyorum (medium ve low arası) ama genelde 40 civarlarında geziyor. Sistemim;
Hocam YouTube videolarına aldırış etmeyin. Şu an 30 ila 50 arası FPS değerleri alıyorum (medium ve low arası) ama genelde 40 civarlarında geziyor. Sistemim;
Hocam ben de YouTube videolarına aldırış edip aldım çoğu benim ile aynı sisteme sahip olmasına rağmen Normal veyahut Yüksek ayarlarda 60FPS stabil bir şekilde oynayabiliyor. Lakin ben low bile olmasına rağmen 40 ila 50'li FPS değerlerini ancak zorlayabiliyorum. Anlamış değilim gerçekten. Eğer ilgilenirseniz açtığım konu: GTX 1650 RDR2 için ideal ayarlar
Arkadaşlar iyi günler. YouTube üzerinden izlediğim videolara göre benim ile aynı sisteme sahip olan adamlar orta ayarlarda rahat 60 FPS alıyorlar. Ben 40'ı zorluyorum. Benim sistemim için en ideal ayarlar nedir acaba? Bilen birileri yardımcı olursa cidden çok sevinirim. Sistemim; NVIDIA GTX...