GTX 1650 sistemde RDR2 nasıl performans verir mi?

İşletim sistemi
Windows 10

Gusein

Hectopat
Yer
Azerbaycan/Bakü
RAM
16 GB
Ekran kartı
Zotac GTX 1650 GDDR6
İşlemci
İntel i3-10100F
Merhaba hikayeli oyunları sevdiğimden RDR2 başlamak istiyorum ama sistem kaldırmaz diye korkuyorum ve satın almaya tereddüt ediyorum. Eğer sistem kaldırmazsa boşu boşuna 150TL gider. Bu sistemle sizce oyun akıcı şekilde oynanır mı? Monitör 144Hz ondan GTA 5 gibi oyunlarda 80FPS altına inince kasma hissi oluyor sizce RDR2 60FPS akıcı gelir mi? Dipnot: Araştırdığım kadarıyla her oyunun optimizasyon ayarı farklıymış sen bir oyunda 90FPS kasarakta oynayabilirsin farklı bir oyunda 60FPS akıcıda oynayabilirsin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sizdeki işlemci ve ekran kartıyla gerekli testleri yapmış bir arkadaş buyrun izleyin. sadece 1080p de değil 3 farklı çözünürlükte.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Merhaba hikayeli oyunları sevdiğimden RDR2 başlamak istiyorum ama sistem kaldırmaz diye korkuyorum ve satın almaya tereddüt ediyorum. Eğer sistem kaldırmazsa boşu boşuna 150TL gider. Bu sistemle sizce oyun akıcı şekilde oynanır mı? Monitör 144Hz ondan GTA 5 gibi oyunlarda 80FPS altına inince kasma hissi oluyor sizce RDR2 60FPS akıcı gelir mi? Dipnot: Araştırdığım kadarıyla her oyunun optimizasyon ayarı farklıymış sen bir oyunda 90FPS kasarakta oynayabilirsin farklı bir oyunda 60FPS akıcıda oynayabilirsin.

Merhaba benim sistemimde GTX 960 4 GB modeli var ben orta ayarlarda 50-60 FPS oynayabiliyorum. GTX 1650 GTX 960'dan %40 daha iyi. Sen 1650 ile rahat oynarsın.

Ben RX580 arkadaşım ise GTX 1650 kartıyla eğlenerek oynadık dediğiniz takılma hissi bende rekabetçi oyunlarda oluyor 144 ve 120 arasını bile hissediyorum ancak bu tip oyunlarda 45 FPS üstü rahatsız etmiyor eğer oynayacaksanız grafik ayarlarının en üstünde doku kalitesi gibi bir grafik ayarı var onu Ultra da kullanmanı öneririm kalanı sana kalmış.

Hocam YouTube videolarına aldırış etmeyin. Şu an 30 ila 50 arası FPS değerleri alıyorum (medium ve low arası) ama genelde 40 civarlarında geziyor. Sistemim;

Nvidia GTX 1650
Intel i5 9300h
DDR4 16GB RAM

Lenova IdeaPad L340
Sisteminiz birebir aynı sandım yada daha iyi, ta ki laptop olduğunu görünceye kadar 😟
Sisteminiz birebir aynı sandım yada daha iyi, ta ki laptop olduğunu görünceye kadar 😟
Sizdeki mobil sürüm gpu 50 Watt TDP değerine sahip masaüstü founders edition ise 75 Watt. Yani sizdeki FPS düşüklüğü masaüstüne göre normal.

Sizdeki mobil sürüm gpu 50 Watt TDP değerine sahip masaüstü founders edition ise 75 Watt. Yani sizdeki FPS düşüklüğü masaüstüne göre normal.
Hocam ben de YouTube videolarına aldırış edip aldım çoğu benim ile aynı sisteme sahip olmasına rağmen Normal veyahut Yüksek ayarlarda 60FPS stabil bir şekilde oynayabiliyor. Lakin ben low bile olmasına rağmen 40 ila 50'li FPS değerlerini ancak zorlayabiliyorum. Anlamış değilim gerçekten. Eğer ilgilenirseniz açtığım konu: GTX 1650 RDR2 için ideal ayarlar
Bence size özel bir durum...
O zaman fikirlerinizi de bekliyorum :)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı