Arkadaşlar selam. Witcher 3 GOTY Edition oynayamıyorum sorun aşağıdaki gibi. Laptop kullanıyorum. Isınma sorunum yok çift Turbo var. Şarjda oynuyorum ve hepsi yüksek performans ayarlı ayarların. Oyunu hiçbir şekilde oynayamıyorum. Çok düşük FPS alıyorum ve hiçbir şekilde önüne geçemedim bu sorunun.
Hocam oyunu Steam'den aldıysanız ve Next gen Update ile kullanıyorsanız betalar yerinden klasik versiyonu seçin bir de öyle deneyin. Yaklaşık olarak 30 GB dosya indirecektir haberiniz olsun. Sürücülürenizin de güncel olduğundan ve GTX 1650'yi kullandığından da emin olun. İmzadaki berbat bilgisayarımla eski versiyonda düşük ayarlarda sizden daha iyi FPS alıyordum tabii ki zaman zaman FPS 0'a iniyordu. Böyle bir bilgisayarda böyle bir FPS kabul edilemez.
Hocam oyunu Steam'den aldıysanız ve Next gen Update ile kullanıyorsanız betalar yerinden klasik versiyonu seçin bir de öyle deneyin. Yaklaşık olarak 30 GB dosya indirecektir haberiniz olsun. Sürücülürenizin de güncel olduğundan ve GTX 1650'yi kullandığından da emin olun.
Crucial Basics CB8GS2666 8GB 2666MHz DDR4 CL19 SODIMM Dizüstü Bilgisayar Bellek En Uygun Fiyata GarajOnline'da | Hafta içi 16:00'ya Kadar Aynı Gün Kargo, Depo Teslim Seçeneği ve Taksit Avantajları
www.garajonline.com.tr
Hocam sizin dediğiniz RAM udimm diye bir şey pek anlamıyorum o konulardan fakat bu linkteki RAM SO-DIMM yani sizin laptopa uyumlu.