i5 9300H - GTX 1650 sistemde Witcher 3 çok düşük performans veriyor

PolterGeist

Hectopat
Selam sistemim.
i5 9300H 4.10 GHz Turbo 8 çekirdek işlemci.
GTX 1650 4 GB.
8 GB RAM 1X8.
256 GB SSD 1 TB HDD.
Windows 10 Pro.

Oyun oynanmıyor. Ciddi anlamda oyun 2-3 FPS aralığında değişiyor. Tüm ayarlar en düşükte her şey kapalı durumda. DX12 PC kaldırmıyor galiba DX 11 ile oynadığımda ise yine droplu oynuyorum 30FPS ve droplu yani oyunu aldım oynayamıyorum anlamadım gitti. Yardımcı olursanız sevinirim. Bu arada sürücüler güncel ve oyunları GeForce ile optimize ederek veya etmeyerek test ettim sonuç değişmedi.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

03.20 dakikadan itibaren izlerseniz 8gb ile 16 gb arasındaki fps farkını görmüş olursunuz.

ben olsam en baştan izlerim.

bu arada ekran kartın çok düşükmüş en az gtx 1060 tarzında ekran kartı alırsanız çok çok iyi performans alırsınız.

size tavsiyem aynı ramden 1 tane daha 8gb alın ve galax gtx 1060 6gb lik ekran kartını alın sonra gelip teşekkür edersiniz :)

Hocam 9300h masaüstü mu ?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

03.20 dakikadan itibaren izlerseniz 8gb ile 16 gb arasındaki fps farkını görmüş olursunuz.

ben olsam en baştan izlerim.

bu arada ekran kartın çok düşükmüş en az gtx 1060 tarzında ekran kartı alırsanız çok çok iyi performans alırsınız.

size tavsiyem aynı ramden 1 tane daha 8gb alın ve galax gtx 1060 6gb lik ekran kartını alın sonra gelip teşekkür edersiniz :)

Bende desktop 1650 GDDR6 var GDDR5 ve mobil inden çok daha iyi.

GTX 1650 bende kullanıyorum laptopta. Windows 11 ile etkisi az da olsa belli oluyor. Oyunun ayarlarını biraz ortalamanız gerekebilir.

Yani kötü bir etki mi? Anlamadım. DX11 ile oynuyorum gene kasıyor fazla drop var. Ekran kartı ısınmıyor. Değerler normal ama bellek kullanımı yüzde seksen dokuz, doksan arası değişiyor.

Yani kötü bir etki mi? Anlamadım. DX11 ile oynuyorum gene kasıyor fazla drop var. Ekran kartı ısınmıyor. Değerler normal ama bellek kullanımı yüzde seksen dokuz, doksan arası değişiyor.
Next gen update den dolayı. Bende aynı sorunu yaşıyordum 1.32 sürümüne dönünce tamamen düzeldi.

i5 11. nesil laptopta aynı ekran kartıyla oynuyorum yeni gelen güncelleme FPS çok kötü etkiledi. En azından ben 40-50 FPS karışık ayarlarda oynuyorum.

i5 11. nesil laptopta aynı ekran kartıyla oynuyorum yeni gelen güncelleme FPS çok kötü etkiledi. En azından ben 40-50 FPS karışık ayarlarda oynuyorum.

Optimizasyonu kötü yeni olduğu için, drop yiyorsan 1.32 geç. Hazır oyun zevkin varken.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı