GTX 1650 sistemde Valorant çöküyor

cxloudy

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
ASUS TUF GAMİNG GTX 1650 GDDR6/AMD RYZEN 5 5500/KİNGSTON 512GB SSD/ANTEC 650W/16GB RAM
Meslek
Gayrimenkul Danışmanı
Merhaba dostlar, iyi günler dilerim herkese. Yaklaşık 1 haftadır Valorant oynarken çökme sorunuyla baş başa kalıyorum aniden cızırtı sesi geliyor bilgisayardan ve kendiliğinden shutdown oluyor. Tekrar açtığımda ise ekran kartı ayarlarım tamamen sıfırlanmış oluyor (renk ayarları, gama vb.). Geçen günlerde NVIDIA uygulamasını geliştirici seçeneklerini aktif etmiştim daha sonrasında NVIDIA uygulaması tamamıyla değişmişti. Acaba sorun bundan kaynaklı mıdır?

Ekran kartım GTX 1650.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba dostlar, iyi günler dilerim herkese. Yaklaşık 1 haftadır Valorant oynarken çökme sorunuyla baş başa kalıyorum aniden cızırtı sesi geliyor bilgisayardan ve kendiliğinden shutdown oluyor. Tekrar açtığımda ise ekran kartı ayarlarım tamamen sıfırlanmış oluyor (renk ayarları, gama vb.). Geçen günlerde NVIDIA uygulamasını geliştirici seçeneklerini aktif etmiştim daha sonrasında NVIDIA uygulaması tamamıyla değişmişti. Acaba sorun bundan kaynaklı mıdır?

Ekran kartım GTX 1650.

Yüksek ihtimalle ayarlardan kaynaklıdır hocam. Ekran kartı ısısı normal mi?

Bende de aynı durum Valorant oynarken oluyor ekran kartım RX 480 ara sıra sürücü çöküyor (en güncel sürücüdeyim) bazen a critical error has occurred and the process must be terminated hatası oluyor nedeni nedir hiç bilmiyorum artık bilgisayarı açma hevesim kalmadı yardım eder misin?

Ayarlara git orada geliştirici seçenekleri adlı bir şey varsa onu kapat. Eğer yoksa varsayılan ayarlarına sıfırlamayı deneyebilirsin.
Sorunun çözümünü buldum. Biraz önce yeşil ekranda Windows İnsider derleme hatası aldım. Programdan çıktım daha hata almıyorum.

Nasıl çıkabiliriz programdan.
Peki.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu video işine yarar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı