GTX 1650 sisteme CS2'de 70 FPS veriyor

İşletim sistemi
Windows 11

Ozi01

Hectopat
Daha fazla  
RAM
16
Ekran kartı
Gtx 1650
Arkadaşlar öncelikle merhaba. Valorant oynarken 200 FPS'e kadar alabiliyorum bazen daha çıkıyor ama konu CS'ye gelince oyuna drop giriyor laptop kullanıyorum fanların içi tozlu olduğu için mi? Biliyorum temizlemem lazım ama daha müsait bir zaman bulamadım.

Sistem:
GTX 1650.
İşlemci: AMD Ryzen 4000 7
16 GB RAM.
476 GB SSD.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar öncelikle merhaba. Valorant oynarken 200 FPS'e kadar alabiliyorum bazen daha çıkıyor ama konu CS'ye gelince oyuna drop giriyor laptop kullanıyorum fanların içi tozlu olduğu için mi? Biliyorum temizlemem lazım ama daha müsait bir zaman bulamadım.

Sistem:
GTX 1650.
İşlemci: AMD Ryzen 4000 7
16 GB RAM.
476 GB SSD.
laptop kaç yıllık veya en son ne zaman temizlendi?

Genel olarak orta ve yüksek de oynuyorum en düşüğe çekince piksel oluyor ve çok FPS farkı olmuyor ama belki drop farkı olabiliyordur.
hazır ayarları değilde bazı ayarları düşürmen gerek hazır olan düşük ayarı seçersen oyun minecraftta döner unlost cs2 ayar videosunu izle detaylı var

Hazır ayarları değil de bazı ayarları düşürmen gerek hazır olan düşük ayarı seçersen oyun Minecraft'ta döner unlost CS2 ayar videosunu izle detaylı var

Şimdi berkrip tepenin bir kesitini gördüm YT de o ayarları yaptım biraz daha iyi gibi ama çok akıcı değil ölüm kalıma girdim baktım da.

Kaç FPS montitör kaç Hz

Laptop 120 Hz kendi kendine şimdi dengeliye geçmiş PC tekrar ölüm kalım gireceğim bakalım düzeldi mi diye.
Şu anda oyun baya akıcı. Sadece pcyi ilk açtığımda bir süre cs oynadıktan sonra 5fps ye düşüyor oda sıcaklardan dolayı ve tozdan dolayı o da pc içini temizlersem geçer çoğu oyunda oluyor o zaten teşekkür ederim hocam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı