e.n.e.s
Kilopat
- Makaleler
- 5
Ben ilk Windows kurup sonra diskten bölüm ayırıp macOS kurdum ve bu bölüm oluşturulmuş. Bu bölümün o bölüm olduğundan emin olmak için sordum.
Ben ilk Windows kurup sonra diskten bölüm ayırıp macOS kurdum ve bu bölüm oluşturulmuş. Bu bölümün o bölüm olduğundan emin olmak için sordum.
Boş alanın da olsun, macOS için yeterli alanın da olsun. İş yapıp gündelik kullanacaksan 75-120GB arası vermen iyi olur.Fazlası gerekiyorsa arttırabilirim C'nin boyutunu.
Boş alanın da olsun, macOS için yeterli alanın da olsun. İş yapıp gündelik kullanacaksan 75-120GB arası vermen iyi olur.
Hayır o bölümü biçimlendireceksin. Windows üzerinden ilk NTFS olarak biçimlendirip sonra kurulumda APFS'ye çevirebilirsin ya da HFS olarak biçimlendirirsin.65GB bir alan ayırdım bunu C'ye eklemem gerekiyor mu?(D kısmından ayırdım.)
yaptım, şimdi BIOS'u ayarlayacağım. Bir şeyleri başarmış sayılırım, ekranı gördümAttığım konudaki adımları takip edebilir misin?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.