Turkish Rap
Hectopat
Daha fazla  

Sharkoon SHP650 V2 650 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Sharkoon SHP650 V2 650 W Power Supply fiyatlarını Akakçe ile takip et! Sharkoon SHP650 V2 650 W Power Supply özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com Corsair CX Series CX650F RGB CP-9020217-EU 650 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Corsair CX Series CX650F RGB CP-9020217-EU 650 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Corsair CX Series CX650F RGB CP-9020217-EU 650 W Power Supply özelliklerini incele, 2.627,46 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com 
XPG Pylon daha iyi. High Power biraz kötü duruyor (12v tek kanaldan 600Win 552'sini verebilmek biraz kötü, 4 tane koruması var sadece bildiğim kadarı ile Pylon'da korumalar ya tam ya da 5 tane). Bunun haricinde:
Corsair CX Series CX650F RGB CP-9020217-EU 650 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Corsair CX Series CX650F RGB CP-9020217-EU 650 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Corsair CX Series CX650F RGB CP-9020217-EU 650 W Power Supply özelliklerini incele, 2.627,46 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com 
12v kanalı 650Win 648W'ını veriyor. 5 adet koruması var (ovp / uvp / scp / otp / opp)
O Sharkoon PSU alınmaz, korumaları eksik sadece 4 tane.
Biliyorum ucuza kaçmak isterse diye attım.
Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim. sanırım bütçemi biraz aşacak olsa da güvenlik açısından ve çeşitli forumlardaki olumlu değerlendirmelerden dolayı XPG Pylon tercih edeceğim (bu arada sitesin de yazdığına göre koruma 8 adetmiş) size son bir sorum olacak bu PSU sistemin diğer parçaları ile uyumlu mudur? pin girişi vb şeylerden pek anlamıyorum. ADATAAnlıyorum, fakat PSU ucuza kaçılabilecek bir parça değildir hocam. PSU için kesenin ağzını biraz açmak (tabii mümkünse) uzun vadede iyidir
Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim. Sanırım bütçemi biraz aşacak olsa da güvenlik açısından ve çeşitli forumlardaki olumlu değerlendirmelerden dolayı XPG Pylon tercih edeceğim (bu arada sitesin de yazdığına göre koruma 8 adetmiş) size son bir sorum olacak bu PSU sistemin diğer parçaları ile uyumlu mudur? Pin girişi vb şeylerden pek anlamıyorum. ADATA
Sanayi tipi olarak 6 koruması var, diğer korumalar sanayi tipi değiller (tam olarak ne dendiğini ben de bilmiyorum), pinler uyumlu.
Anakart -- 24 pin ATX ana güç / XPG -- aynı şekilde 24 pin.
İşlemci pinleri -- bir adet 8 pin / XPG -- aynı şekilde 1 adet 8 (4+4) pin işlemci güç kablosu.
Ekran kartı -- bir adet 6 pin / XPG -- bir adet 8 (6+2) güç kablosu.
PSU sistem ile uyumlu, 8 adet de SATA güç kablosu var. Bu da SATA SSD ya da HDD eklemesi yapabileceğiniz anlamına geliyor.